Στη διαδρομή πέντε, επτά χρόνια μετά…

by Aquafeed 24

Το εγχείρημα της International Swimming League συγκεντρώνει τα φώτα της παγκόσμιας κολυμβητικής κοινότητας και είναι γεγονός ότι ο συνωστισμός τόσων πολλών αστέρων δημιουργεί ένα αξιοζήλευτο project στο άθλημα!

Το Λονδίνο πήρε τη σκυτάλη το περασμένο Σαββατοκύριακο, εκεί όπου ξεχώρισε η παρουσία του Τσαντ Λε Κλος για την ομάδα της Energy Standard. Μνήμες ξύπνησαν, καθώς ο Νοτιοαφρικανός έδωσε το «παρών» για πρώτη φορά ύστερα από επτά χρόνια στην αγγλική πρωτεύουσα.

Επτά χρόνια πριν, ένα βράδυ του Ιουλίου, ο Λε Κλος πέτυχε κάτι μαγικό στο London Aquatics Centre, καθώς είχε κερδίσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες τον μύθο, Μάικλ Φελπς, μια στιγμή που του άλλαξε τη ζωή και φυσικά τον γέμισε συναισθήματα, ενώ την Κυριακή είχε και τον πατέρα του στην κερκίδα, ακριβώς όπως τότε!

Μάλιστα, ο Λε Κλος κέρδισε στα 200μ. πεταλούδα την πρώτη θέση την Κυριακή, κολυμπώντας το ίδιο αγώνισμα, στη διαδρομή νούμερο πέντε, δηλαδή στην ίδια που το 2012 ύστερα από μια αλάνθαστη κούρσα είχε εκθρονίσει τον Φελπς! Ο Νοτιοαφρικανός παραδέχθηκε ότι αν ήταν οποιαδήποτε άλλη πισίνα στον κόσμο, θα είχε χάσει την Κυριακή… Τι στιγμή!

 

Και οι αντιδράσεις του πατέρα του στην κερκίδα: 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA