Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης: Στη Φερεντσβάρος ΚΑΙ του χρόνου

Μαγυάρος και τη σεζόν 2024-25 θα παραμείνει σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24 ο Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης.

by Μάνος Φυρογένης

Αμοιβαίος σεβασμός, κοινοί στόχοι, τήρηση στο ακέραιο των δεσμεύσεων, ικανοποίηση για τα δοθέντα, συμπόρευση. Τι άλλο να ζητήσει ένας επαγγελματίας αθλητής από μία ομάδα το σκουφάκι ή τη φανέλα της οποίας φορά και τούμπαλιν; Όλο αυτό το πακέτο υπάρχει από την πρώτη μέρα στην περίπτωση του Στέλιου Αργυρόπουλου-Κανακάκη και της Φερεντσβάρος συνεπώς δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην επεκτείνουν τον κοινό τους βίο.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του #AQF24, ο Έλληνας διεθνής και μέλος της καλύτερης επτάδας των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο καθώς και η πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2019 Φερεντσβάρος, έδωσαν τα χέρια ΚΑΙ για την επόμενη σεζόν.

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης θα κλείσει τουλάχιστον τριετία στη Βουδαπέστη, αν και η μόνη σκέψη που τον ταλανίζει μέχρι τον Ιούνιο είναι η κορυφή της Ευρώπης και η ενδεχόμενη κατάκτηση του δεύτερου Ευρωπαϊκού τίτλου της καριέρας του σε συλλογικό επίπεδο μετά το 2018 και το… νέκταρ που γεύτηκε με τον Ολυμπιακό στη Γένοβα. Άλλωστε, το DNA του νικητή και του refuse-to-lose παίκτη, το κουβαλούσε ανέκαθεν μέσα του τόσο εκείνος όσο και το «βουνό» Δημήτρης Σκουμπάκης, όπως έχει παραδεχθεί και τονίσει ο Μάριος Καπότσης στο πρώτο Aquapod. Με τα χρόνια βέβαια το έχτιζε όλο και περισσότερο.

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης έχει εδραιωθεί εδώ και αρκετά χρόνια πλέον από την θητεία του στον Ολυμπιακό (2017-21) και έπειτα, στη συνείδηση όλων όσων ασχολούνται με την υδατοσφαίριση παγκοσμίως, ως ένα πολύ σημαντικό γρανάζι στα χέρια οποιουδήποτε προπονητή. Ένας X-Factor για την πορεία τόσο της Φερεντσβάρος όσο και της «Επίσημης Πετυχημένης». ‘Ένα «υπερόπλο», ένας ταπεινός στρατιώτης, ένας αντιστάρ με τις ικανότητες ενός σταρ. Μία ήρεμη δύναμη εκτός νερού που μεταμορφώνεται μέσα σε αυτό.

Ο 28χρονος πολυθεσίτης ετοιμάζεται σιγά σιγά για το Final Four της Μάλτας μαζί με τον Μάντιτς, τον Νάγκι, τον Βάργκα, τον Ντι Σόμα, τον Βίγκβαρι και τους υπόλοιπους της Ουγγρικής αρμάδας εκεί που θα βρεθεί φυσικά και ο Ολυμπιακός (5-7/6).

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης συνεχίζει να κάνει την «γαλανόλευκη» υπερήφανη στις πιο κεντρικές σκηνές της υδατοσφαίρισης.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA