Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης: Με το τρόπαιο του Champions League στα χέρια μιλάει στο #AQF24 (VID)

Συγκινητική στιγμή για το #AQF24 και το ελληνικό πόλο!

by Aquafeed 24

Για αυτές τις στιγμές ζούμε, για αυτές τις ημέρες κουραζόμαστε και δεν λέμε να τα παρατήσουμε. Ο Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης έφθασε για δεύτερη φορά στην καριέρα του στην κορυφή της Ευρώπης, το έπραξε με το σκουφάκι της Φερεντσβάρος και εμείς ήμασταν εκεί, στη Μάλτα, για να αποτυπώσουμε τα πάντα, κάθε λεπτομέρεια, μια προς μια, αυτής της τεράστιας επιτυχίας για τον ουγγρικό σύλλογο και τον Έλληνα Ασημένιο Ολυμπιονίκη.

Ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς τα μέλη της Φερεντσβάρος, έτρεξαν με το τρόπαιο αγκαλιά στην κερκίδα, μαζί με τους οπαδούς της ομάδας για να γιορτάσουν την κατάκτηση του Champions League, με τους Μαγυάρους να βάζουν τέλος στο αδιανόητο σερί της Προ Ρέκο με τις τρεις διαδοχικές κατακτήσεις.

Οργανωτής των πανηγυρισμών, ο Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης, σε πελάγη ευτυχίας, αφού οι πρώτες του σκέψεις ήταν να βρει τον Κώστα Κάκαρη, όπου ήταν πληγωμένος για την απώλεια του τίτλου με την ιταλική ομάδα και κάπου εκεί το #AQF24 σκαρφάλωσε κυριολεκτικά στην εξέδρα για να έχει στα χέρια του μια απολαυστική συνέντευξη. «Ανακουφισμένος», είπε ο Έλληνας διεθνής και κάθε λέξη του βίντεο που ακολουθεί έχει τη δική της σημασία…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aquafeed24.com (@aquafeed24)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA