Στέφανος Λέανδρος στο ethnikoswaterpolo.gr: «Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και όρεξη για δουλειά»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Μόλις 3 βδομάδες περίπου απομένουν για την έναρξη του 23ου Πρωταθλήματος Ελλάδος γυναικών και η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου προετοιμάζεται ήδη πυρετωδώς για τους επερχόμενους σημαντικούς αγώνες, αλλά και για την πρεμιέρα του «Αυτοκράτορα» κόντρα στο ΝΟ Ρεθύμνου, το Σάββατο 08/10.

Ο επικεφαλής τεχνικός της γυναικείας ομάδας του Εθνικού Πειραιά, Στέφανος Λέανδρος, μίλησε στο ethnikoswaterpolo.gr μετά την Κλήρωση της Α1 Γυναικών τονίζοντας τα νέα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το σύνολο του «Αυτοκράτορα», αλλά και τις πρωταρχικές κινήσεις που θα ακολουθήσει η ομάδα.

«Είμαστε ένα καινούριο σύνολο με πολλά νέα πρόσωπα νεαρής ηλικίας αλλά με πολύ ταλέντο και όρεξη για δουλειά, όποτε το πρώτο μας μέλημα είναι να προσπαθήσουμε το συντομότερο δυνατό να γίνουμε ομάδα. Μετά την κλήρωση είδαμε ότι έρχονται σχετικά νωρίς κάποια σημαντικά παιχνίδια για εμάς αλλά αργά ή γρήγορα θα τεθούμε αντιμέτωποι με όλες τις ομάδες. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε λοιπόν, είναι να επικεντρωθούμε στο χτίσιμο του δικού μας συνόλου ώστε να μπορέσουμε να βρούμε τους ρόλους μας και την χημεία μας σαν ομάδα.
Καλή χρόνια εύχομαι σε όλες τις ομάδες με υγεία, είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA