Στέφανος Λέανδρος στο #AQF24: «Αδικήσαμε πάνω απ’ όλα τους εαυτούς μας»

Δεν κρύφτηκε ο Στέφανος Λέανδρος, προπονητής του Εθνικού, στις δηλώσεις του στο #AQF24 μετά το τέλος του πρώτου «μικρού» τελικού.

by Μάνος Φυρογένης

Η ευθύτητά του και η ρεαλιστική του φύση είναι πράγματα δεδομένα. Η στάση που κράτησε ο Στέφανος Λέανδρος μπροστά στην κάμερα του #AQF24 μετά το τέλος του πρώτου «μικρού» τελικού και την ήττα από τον Άλιμο ΝΑΣ δεν μας έκανε σοφότερους για τη σκοπιά που αντιλαμβάνεται τον αθλητισμό και δη την υδατοσφαίριση ο προπονητής του Εθνικού Πειραιά, ο οποίος προτιμά να βλέπει κατάματα τα κακώς κείμενα και να μην «κρύβεται» πίσω από δικαιολογίες.

Το σύνολο του Πάνου Βέργου αν και βρέθηκε με δύο γκολ πίσω  (2-4) το βράδυ της Τρίτης (21/5) στο Game 1 της σειράς, έφερε τούμπα την εις βάρος του κατάσταση και πήρε προβάδισμα στη μάχη του χάλκινου μεταλλίου.

Στις τραγικές επιλογές κυρίως επιθετικά που πήραν οι παίκτριές του σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού στάθηκε στις δηλώσεις του ο Στέφανος Λέανδρος, ο οποίος έκλεισε τα λεγόμενά του με την πεποίθηση πως το δεύτερο παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24)

«Ήμασταν πάρα πολύ κακοί επιθετικά. Οι επιλογές μας ήταν τραγικές σε πάρα πολλά σημεία του αγώνα, σε διάφορα κομμάτια του παιχνιδιού. Και στα ίσια και στην παίκτρια παραπάνω και στην άμυνα. Απολύτως δικαιολογημένα είδαμε το αποτέλεσμα αυτό. Συγχαρητήρια στα κορίτσια του Αλίμου. Από εκεί και πέρα ξέρουμε ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας δύο μέρες να καταλάβουμε ότι πολλά στοιχεία του δικού μας παιχνιδιού πρέπει να διορθωθούν. Όχι τόσα πολλά στο τακτικό κομμάτι όσο στις επιλογές μας. 

Υποθέτουμε ότι θα είναι άλλο ένα κλειστό παιχνίδι (σ.σ Game 2 στον Πειραιά). Όλα τα μεταξύ μας έχουν περίπου την ίδια έκβαση. Τελείωσε το σημερινό (σ.σ χθεσινό) και για τους δυο μας. Και οι δύο ομάδες έχουν αρκετά έμπειρες αθλήτριες, θα είναι ένα πολύ διαφορετικό ματς. Αυτό θέλουμε να δείξουμε πρώτα από όλα στους εαυτούς μας γιατί με την απόδοσή μας στο πρώτο παιχνίδι, αδικήσαμε πάνω απ’ όλα τους εαυτούς μας. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι τελείως διαφορετικό το επόμενο ματς.»

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA