Με το παιχνίδι απέναντι στην Ολλανδία έκλεισε η Εθνική Νέων Γυναικών τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Νετάνια. Βέβαια όχι μόνο αυτό, αλλά με την νίκη απέναντι στις «Οράνιε» με 10-9, τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη επέστρεψαν στην Ελλάδα με το χάλκινο μετάλλιο «ανά χείρας». Μετά το επιτυχημένο τέλος, αυτό που ακολουθεί τώρα είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι και τα όνειρα των διεθνών μας δεν σταματάνε, αφού έχουν στόχο να πρωταγωνιστήσουν ξανά.

Για όλα αυτά μίλησε στο #AQF24 η Στεφανία Σάντα, λίγο μετά τη λήξη του μικρού τελικού. Η πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης, εξήγησε ποια ήταν τα «κλειδιά» της επιτυχίας, τα πράγματα που χρειάζονται βελτίωση, την προσωπική της απόδοση στο τουρνουά και φυσικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το οποίο είναι προ των πυλών!

Η Στεφανία Σάντα στο Aquafeed24.com:

«Η εθνική μας ομάδα ηταν δεμένη από την αρχή. Προσπαθήσαμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε όλα τα παιχνίδια, αν και σε μερικά μπορεί να μην φάνηκε. Η ομάδα απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους, δυστυχώς έχανε την συγκέντρωση της σε κάποια σημεια και αυτό μας στοίχισε.

Όσον αφορά το παιχνίδι με την Ολλανδία το στοιχείο που μας έδωσε την νίκη ήταν το πάθος στην άμυνα σε συνδυασμό με την συγκέντρωση στην επίθεση. Η προσωπική μου απόδοση πιστεύω εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις συμπαίκτριες μου, που με βοήθησαν και να σκοράρω σε κρίσιμα σημεια του παιχνιδιού αλλά και να μην γίνει κάποιο σοβαρό λάθος τακτικά.

Το να κερδίζω ακόμη ένα μετάλλιο με την εθνική ομάδα μου δίνει το κίνητρο να συνεχίσω να αγωνίζομαι για να κερδίσω κι άλλο. Απο την συλλογή λειπει μόνο το χρυσό που πιστεύω μπορούμε να το διεκδικήσουμε στο παγκόσμιο του Βελιγραδίου»!

Facebook Comments