Στάθης Καλογερόπουλος στο #AQF24: «Αν παίξουμε όπως ξέρουμε, θα έρθει η διάκριση στο Παρίσι»!

Ο νεαρός περιφερειακός της Βουλιαγμένης μίλησε στο #ΑQF24 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που απέχουν μόλις λίγες μέρες!

by Κώστας Παππάς

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πλησιάζουν και κάθε αθλητής ανυπομονεί να ζήσει αυτήν τη γιορτή. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Στάθης Καλογερόπουλος, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες αθλητές της υδατοσφαίρισης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει κάνει γιγαντιαία βήματα προόδου, βρισκόμενος συνεχώς στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού για τα μεγάλα τουρνουά. Αγαθά κόποις κτώνται αλλά… κτώνται!

Το #AQ24 τον συνάντησε και ο ίδιος μίλησε για τους επερχόμενους αγώνες του Παρισιού, αλλά και για το πώς βιώνει αυτήν την πρωτόγνωρη εμπειρία που επρόκειτο να ζήσει σε λίγες μέρες στην πόλη του Φωτός.

Πως κυλάει η προετοιμασία σας ενόψει Παρισιού;

«Είναι μια ολυμπιακή προετοιμασία και πρέπει να δίνεις τα πάντα, αυτό κάνουν όλοι οι αθλητές, υπάρχει ενθουσιασμός, υπάρχει όρεξη και μέχρι στιγμής όλα πηγαίνουν καλά.»

Στόχος της ομάδας είναι το μετάλλιο ,όσο και αν -σωστά- δεν θέλετε να το διατυμπανίζετε, θέλετε να είστε ταπεινοί όμως κακά τα ψέματα, όλοι ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα έχει προοπτικές και δυνατότητες. Εσύ πως το βλέπεις; Θεωρείς ότι μπορεί αυτή η ομάδα να κατακτήσει Ολυμπιακό μετάλλιο;

«Θεωρώ πως έχει όλες τις δυνατότητες, εννοείται. Αν παίξουμε όπως ξέρουμε πολύ καλά και δώσουμε όλοι το 100% μας, είμαι βέβαιος πως θα έρθει κάτι πολύ καλό»

-Λίγες μέρες έμειναν ακόμα για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Έχεις προλάβει να κάνεις εικόνα τον εαυτό σου να πλέει στον Σηκουάνα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή;

«Σίγουρα, νομίζω ότι είναι όνειρο για κάθε αθλητή αυτό, εννοείται πως το έχω κάνει εικόνα αλλά πιστεύω πως δεν είναι όπως το φαντάζομαι, θα είναι πολύ καλύτερο.»

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA