Σταθερή αξία για τον Εθνικό η Σήλια Λογοθέτη!

by Aquafeed 24

Μια από τις παλαιότερες παίκτριες στο ρόστερ του Εθνικού Πειραιώς θα είναι τη νέα χρονιά η Σήλια Λογοθέτη, καθώς η 22χρονη αμυντικός ανανέωσε τη συνεργασία της με τον «Αυτοκράτορα».

Η Λογοθέτη έχει ξεχωρίσει με το «κυανόλευκο» σκουφάκι τα τελευταία τρία χρόνια και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες στο νέο σύνολο που θέλει να χτίσει ο Κώστας Φιτσανάκης, με ακόμη πιο μικρό μέσο όρο ηλικίας σε σύγκριση με πέρυσι.

Η ανακοίνωση στο ethnikoswaterpolo.gr:

Ο Εθνικός Πειραιώς και το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Σήλια Λογοθέτη.

Η διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες αμυντικός παραμένει στον «Αυτοκράτορα» για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο και αποτελεί πια από τις παλαιότερες στην ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη.

Σε δηλώσεις της στο ethnikoswaterpolo.gr, η γεννημένη το 1998 παίκτρια, τόνισε: 

«Ακόμη μια χρονιά στον Εθνικό για εμένα, η τέταρτη συνεχόμενη και είμαι πολύ χαρούμενη που παραμένω στην ομάδα. Είμαι αισιόδοξη για αυτό που θέλουμε να χτίσουμε τη νέα αγωνιστική περίοδο και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την προετοιμασία.

Ευελπιστώ να έχουμε μια καλή σεζόν και προπάντων να είμαστε όλοι υγιείς, αλλά και να κυλήσουν όλα ομαλά λόγω του COVID-19 που επηρέασε τη διεξαγωγή των περυσινών διοργανώσεων».

Photo: ethnikos.org 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA