Λίγες ώρες έχουν απομείνει για ακόμη ένα ευρωπαϊκό βράδυ της Βουλιαγμένης, η οποία υποδέχεται στις 19:00 την back2back Πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο στη ΣΣΕ στη Βάρη και αναμφίβολα όταν η πανίσχυρη ιταλική ομάδα βρίσκεται στα μέρη μας αποτελεί είδηση.

Το φαβορί είναι ξεκάθαρο και αποτελεί η παρέα του Ντι Φούλβιο, όμως η Βουλιαγμένη θέλει να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο, να απολαύσει την αναμέτρηση και να βρει ρυθμό για την απαιτητική συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση του Α’ Ομίλου και διεκδικεί με αξιώσεις το εισιτήριο για το Φάιναλ 8, συμμετέχοντας στη φάση των ομίλων 10 χρόνια μετά.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, ο προπονητής της Προ Ρέκο, Σάντρο Σούκνο, τόνισε ότι η Βουλιαγμένη είναι η αποκάλυψη του Α’ Ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ το σχόλιο τους για το παιχνίδι έκαναν τόσο ο προπονητής του ΝΟΒ και ιστορικό μέλος της Προ Ρέκο Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς, όσο και ο διεθνής περιφερειακός, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς, προπονητής, Βουλιαγμένη

“Υπάρχουν ακόμα τέσσερα παιχνίδια στον Α’ ομίλο και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάθε αγώνα για να εξελιχθούμε. Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογό μας που βρισκόμαστε σε θέση να φιλοξενήσουμε και να παίξουμε με ομάδες όπως η Recco και ελπίζω ότι θα παίξουμε έναν υπέροχο αγώνα.”

Αριστείδης Χαλυβόπουλος, παίκτης, Βουλιαγμένη

“Ο επόμενος μας αγώνας με την Pro Recco είναι μια μεγάλη πρόκληση για να δοκιμάσουμε τον εαυτό μας ενάντια στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Θα τους αντιμετωπίσουμε χωρίς πίεση, προσπαθώντας να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να ξεκινήσουμε το παιχνίδι όπως παίξαμε το δεύτερο ημίχρονο στην Ιταλία και ελπίζουμε να έχουμε έναν υπέροχο αγώνα ώστε εμείς και ο κόσμος να το απολαύσουμε.”

Σάντρο Σούκνο, προπονητής, Pro Recco

“Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που παίζει πολύ καλά και είναι μια αποκάλυψη από τον ομίλο μας. Για εμάς, όλα τα παιχνίδια αρχίζουν να είναι αποφασιστικά, έρχεται το τέλος της σεζόν και θέλουμε να αναπτυχθούμε αγώνα με αγώνα. Υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια και θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα ξεκινώντας από την Τετάρτη.”