Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται οι διοργανωτές του #Beachpolistas World Tour 2022, όσον αφορά τη μεγάλη διοργάνωση στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, με το event να είναι προγραμματισμένο για τις 29-31 Ιουλίου.

Η διοργάνωση, η οποία γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, της Αρχής Λιμένων Κύπρου, είναι το μοναδικό #BEACHPOLISTAS τουρνουά σε όλον τον κόσμο που διεξάγεται σε νυχτερινές ώρες και όπως έχει αποδειχθεί εντυπωσιάζει συμμετέχοντες και φιλάθλους.

Στο #BEACHPOLISTAS World Tour 2022 πραγματοποιήθηκε SOLD OUT συμμετοχών, καθώς οι ομάδες στο τουρνουά OPEN «έκλεισαν» στις 25, ενώ για το τουρνουά U14 θα υπάρχουν 12 ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι 250-300 #BEACHPOLISTAS θα… σκοράρουν με το κεφάλι, το πόδι και με άλλους θεαματικούς τρόπους στη Λεμεσό!

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε δύο κατηγορίες, την OPEN και την U14 (Η οποία έχει προγραμματιστεί για Σάββατο και Κυριακή), ενώ η συμμετοχή των αθλητών κοστίζει 15 ευρώ έκαστος, στα οποία πέρα από το δικαίωμα συμμετοχής, περιλαμβάνει ένα συλλεκτικό T-Shirt, καθώς και δώρα από χορηγούς της διοργάνωσης.

Για το φετινό Beachpolistas World Tour της Λεμεσού, πρόθεσή είναι μέρος των εσόδων να διατεθούν για τον φιλανθρωπικό σκοπό TELETHON.

Το TELETHON είναι ένας διεθνής φιλανθρωπικός θεσμός o οποίος στη Κύπρο διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και τον Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου από το 1994. Στόχος του TELETHON είναι η στήριξη και βοήθεια των μυοπαθών συνανθρώπων και η αναβάθμιση της ποιότητα ζωής τους. Επίσης, το TELETHOΝ στηρίζει την επιστημονική έρευνα για την ανάπτυξη θεραπείας γενετικών και νευρολογικών παθήσεων. Το TELETHON χαίρει εκτίμησης από τη Κυπριακή κοινωνία για την πολύχρονη προσφορά του στους ασθενείς και την διαφανή δραστηριότητα του.

Παράλληλα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι φέτος για δεύτερη φορά θα συνδυάσουμε στο πλαίσιο των αγώνων μας περιβαλλοντικές δράσεις που έχουν να κάνουν κυρίως με την καθαριότητα της θάλασσας και την ανακύκλωση.

Facebook Comments