Σολανάκης στο #Aquafeed24: Μεγάλη τιμή για μένα η επιστροφή μου στην Εθνική!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Ο Μάνος Σολανάκης, ο παίκτης της Εθνικής και του Απόλλωνα Σμύρνης, μίλησε στο #Aquafeed24 για την παιχνίδι με την Κροατία το βράδυ της Τετάρτης, για την πρώτη αγωνιστική της World League. Ο έμπειρος φουνταριστός μίλησε για το τι έφταιξε στην ήττα, για τον αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας, αλλά και για το πως αισθάνεται για την επιστροφή του στην Εθνική Ομάδα.

Ο Μάνος Σολανάκης στο #Aquafeed24:

Καλησπέρα Μάνο, πες μας την άποψη σου για το σημερινό παιχνίδι, αλλά και το πως νιώθεις για την επιστροφή σου στην Εθνική Ομάδα.

«Είναι τεράστια τιμή για εμένα που ξαναφοράω το σκουφάκι της εθνικής Ελλάδος, θέλω να ευχαριστήσω και τους προπονητές μου για την ευκαιρία που μου δίνουνε, είναι πραγματικά μεγάλη τιμή. Όσον αφορά το παιχνίδι, παρά το καλό ξεκίνημα που κάναμε στο πρώτο οκτάλεπτο, ωστόσο μετά κάναμε κάποια προσωπικά λάθη σε γκολ που δεχθήκαμε. Επίσης χάσαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε όσο το παιχνίδι ήταν ισοπαλία, κάναμε κάποιες επιπόλαιες επιλογές στην τελική προσπάθεια και έπειτα αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε εμείς το σκορ. Υπάρχουν κάποιες αλλαγές στην ομάδα, φύγανε οι επί χρόνια φουνταριστοί, ενώ είχαμε και ελλείψεις λόγω ιώσεων. Είναι μία καινούργια αρχή, ξεκινάει ένας καινούργιος κύκλος, εύχομαι με δουλειά, αφοσίωση και αγάπη, να καταφέρουμε ειδικά εμείς τα νεότερα παιδιά που μπαίνουμε στην Ελλάδα, γιατί είναι τεράστια τιμή να εκπροσωπούμε την ομάδα του Ασημένιου μεταλλίου, και να προσπαθούμε να την κρατήσουμε στο υψηλότερο επίπεδο».

Παρά τα προβλήματα και τις αλλαγές στα πρόσωπα είδαμε μεγάλη προσπάθεια ακόμα και όταν το παιχνίδι δεν πήγαινε καλά για την ομάδα, υπάρχει αγωνιστικό πνεύμα και απ’ τους παλιούς και από τα νεότερους, πως το βλέπεις αυτό;

«Υπάρχει ενθουσιασμός από τα νεότερα παιδιά. Θεωρώ ότι το δείξαμε αυτό ειδικά στην αρχή, μη ξεχνάμε ότι παίζαμε στη χώρα μας και θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε να στηρίξει αυτή την ομάδα καθώς την στηρίζει πάντα. Κάποια λάθη μας κόστισαν ωστόσο ούτε τότε τα παρατήσαμε και παλέψαμε μέχρι το τέλος το παιχνίδι, και πιστεύω πως αν είχε ένα λεπτό παραπάνω το παιχνίδι ίσως να καταφέρναμε κάτι καλύτερο»!

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA