Σολανάκη: «Αιφνίδια απόφαση του ΝΟ Λάρισας – Μένω χωρίς ομάδα μετά από 20 χρόνια»

by Aquafeed 24

Μέσω δημοσίευσης της στα κοινωνικά δίκτυα, η πολύπειρη αθλήτρια, Τόνια Σολανάκη, ενημέρωσε ότι ο λόγος της απουσίας της από τις υποχρεώσεις του ΝΟ Λάρισας, τόσο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εθνικό Πειραιώς, όσο και για το υπόλοιπο της σεζόν, δεν οφείλεται σε καμία περίπτωση σε προσωπική της απόφαση, αλλά σε αιφνίδια, όπως τη χαρακτηρίζει, απόφαση της διοίκησης της ομάδας.

Παράλληλα, η Τόνια Σολανάκη, τονίζει ότι για το ζήτημα έχει ενημερωθεί ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης, ενώ η ίδια δηλώνει και είναι σοκαρισμένη με τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Φυσικά, θα περιμένουμε την απάντηση του σωματείου για το συγκεκριμένο θέμα, όπως πράττουμε πάντα, παρουσιάζοντας και τις δύο πλευρές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της:

Επειδή πολλοί θα αναρωτηθείτε για την απουσία μου από τον σημερινό αγώνα μεταξύ Λάρισας – Εθνικού (αφού μέχρι πρότινος και αρχηγός της ομάδας) θα ήθελα να σας ενημερώσω πως:
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν πρόκειται για προσωπική μου απόφαση αλλά για Αιφνίδια απόφαση της διοίκησης, χωρίς κανέναν ουσιαστικό και σοβαρό λόγο , και χωρίς καμία απολύτως εξήγηση, και με απόλυτη συνέπεια και με το παραπάνω από πλευράς μου, στις υποχρεώσεις μου προς το σωματείο ,πράγμα που με έχει σοκάρει προσωπικά όπως και θεωρώ πολλές από τις συμπαίκτριες μου.
Θα επανέλθω σύντομα όταν η ψυχολογική κατάσταση μου το επιτρέπει αφού στην ουσία μένω χωρίς ομάδα μετά από 20 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στην Α1 και εξαιρετικές συνεργασίες με συναθλητές , προπονητές και σωματεία τα οποία συνεργάστηκα.
Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω πως για το παρόν θέμα έχει ενημερωθεί και ο ΣΕΑΥ του οποίου είμαι μέλος από την πρώτη χρόνια επανέναρξης του.
Σολανακη Τόνια
Διεθνής αθλήτρια Υδατοσφαίρισης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA