Σοκάρει η στυγερή δολοφονία Ρωσίδας κολυμβήτριας 16 ετών!

by Aquafeed 24

Σοκάρει η δολοφονία της 16χρονης κορυφαίας κολυμβήτριας από τη Ρωσία Safia Askarova από τον πρώην σύντροφό της Nikita Malygin, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν επειδή ήθελε να αφοσιωθεί στην καριέρα της και να διεκδικήσει με αξιώσεις Ολυμπιακό μετάλλιο

Η 16χρονη είχε ως μόνο όνειρο να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πίστευε πως για να συμβεί αυτό δεν έπρεπε να έχει χώρο και χρόνο για κάτι άλλο στη ζωή της.

Ο Nikita Malygin, επίσης κολυμβητής, δεν δέχτηκε την απόρριψη και ξέσπασε, μαχαιρώνοντας τουλάχιστον 30 φορές τη σύντροφό του, στο λαιμό, το στήθος και την κοιλιά. Το έγκλημα σημειώθηκε στην Ταλιάτη, όπου έμεναν οι δύο νέοι. Το πτώμα της κοπέλας βρέθηκε σε δάσος στις 23 του Δεκέμβρη. Τα ίχνη που άφησε πίσω του ο δράστης οδήγησαν και στη σύλληψή του.

Κατά την αναπαράσταση του εγκλήματος, ο δράστης -ο οποίος ομολόγησε- περιέγραψε ότι «τα έχασε» όταν η κοπέλα του αντέδρασε στα παρακάλια του να μείνουν μαζί, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Έχασα τον έλεγχο. Έβγαλα έξω το μαχαίρι μου και άρχισα να τη μαχαιρώνω, δεν θυμάμαι ακριβώς πού. Η μόνη μαχαιριά που θυμάμαι ήταν εκείνη που την έριξε κάτω. Προσπάθησε να το σκάσει, αλλά συνέχιζα να τη μαχαιρώνω. Αρχικά δεν είχα καταλάβει τι έκανα. Άρχισα να το συνειδητοποιώ όταν επέστρεφα σπίτι».

Η Safia είχε κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στους εθνικούς αγώνες κολύμβησης εφήβων το 2017 και όνειρό της ήταν να εκπροσωπήσει τη χώρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA