ΣΟΚ στον Εθνικό: Χάνει με τραυματισμό τον Τεσάνοβιτς

by Μάνος Φυρογένης

Τεράστιο πλήγμα για τον Εθνικό Πειραιά πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες και την τελική ευθεία για τη συμπλήρωση της Α΄ φάσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φάνης Κουντουδιός σε αυτά τα δύο τελευταία κρίσιμα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Υδραϊκό τα οποία θα καθορίσουν τη συμμετοχή ή όχι του «Αυτοκράτορα» στην πρώτη 4άδα του Β’ ομίλου, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζόρτζε Τεσάνοβιτς. 

Ο 33χρονος Μαυροβούνιος, ο οποίος έχει συνεισφέρει τα μέγιστα την τελευταία εξαετία στον Πειραιά τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη στον ώμο, δεν αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο και το ίδιο θα συμβεί και σε αυτά τα δύο τελευταία παιχνίδια.

Ακόμα δεν μπορεί να διευκρινιστεί το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης ο Τεσάνοβιτς, καθώς δεν υπάρχει ακόμα επίσημη διάγνωση διά στόματος ιδίου ή κάποιου από τον Εθνικό παρά μόνο πληροφορίες, με τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό να καλείται να βγάλει άσους από το μανίκι του και να κάνουν άπαντες στον Πειραιά το step up για να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την είσοδό τους στην πρώτη 4άδα του ομίλου σε αυτό το εντυπωσιακό ομολογουμένως photo finish.

Ένα φινάλε βέβαια το οποίο δεν βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στα χέρια του Εθνικού. Ο τραυματισμός του Γιουγκοσλάβου «γίγαντα» πάντως δεν φαίνεται να είναι κάτι επιπόλαιο με τις ευχές όλων μας για ταχεία ανάρρωση και γρήγορα πίσω στις πισίνες. Τεράστιο το πλήγμα για τους «Κυανόλευκους» από έναν ομολογουμένως πυλώνα τους.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA