«Σοκ» στη Σαβόνα που αλλάζει τα δεδομένα στο Euro Cup

by Aquafeed 24

Τα δεδομένα και τα προγνωστικά στον Όμιλο Ε’ του Euro Cup διαφοροποιούνται πλήρως μετά τις τελευταίες εξελίξεις, κατά τις οποίες η ομάδα της Σαβόνα έχει αποδεκατιστεί ελέω COVID-19 και θα παρατάξει στην Ευρώπη την ομάδα Νέων με μόλις τέσσερις έμπειρους παίκτες!

Η ιταλική ομάδα έχει στον όμιλο της τη Ραντνίτσκι από τη Σερβία, τη Μεντιτερανί από την Ισπανία και τη γερμανική, αλλά αδύναμη Πότσνταμ. Η πρόκριση φάνταζε υλοποιήσιμη για το σύνολο του Αλμπέρτο Αντζελίνι ωστόσο ο κορονωϊός πλήττει τη Σαβόνα η οποία θα στερηθεί τις υπηρεσίες της «ραχοκοκαλιάς» της ομάδας, όπως για παράδειγμα του «θρύλου» Γκιγιέρμο Μολίνα, του έμπειρου Ρίτσο, του Βούσκοβιτς, του Καμποπιάνο, του τερματοφύλακα Μαζάρο και όχι μόνον.

Οι άνθρωποι της ομάδας δεν διαχειρίστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες μας ορθά τις πρώτες περιπτώσεις COVID-19 και έφθασαν να μετράνε πολλές απουσίες από τους ευρωπαϊκούς αγώνες, ενώ ηγετικό ρόλο θα έχουν αποκλειστικά οι διεθνείς Φοντέλι και Μπρούνι.

Ευχή όλων στη Σαβόνα, στα τελευταία τεστ να μην σημειωθούν νέα κρούσματα πριν τους αγώνες της ομάδας. Η ομάδα του Αντζελίνι παρότι παίζει στην έδρα της, δεν θα έχει υποστήριξη φιλάθλων, ενώ έχει παίξει φέτος μόλις έναν επίσημο αγώνα για την πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος στις 14 Νοεμβρίου.

Η Σαβόνα παίζει ευτυχώς για την ίδια με την Πότσνταμ στην πρεμιέρα της Παρασκευής και το Σάββατο τα δεδομένα που σας αναλύσαμε τη θέτουν ως αουτσάιντερ κόντρα στη Μεντιτερανί. Εάν ήταν πλήρης η Σαβόνα, δεν θα αντιμετώπιζε πρόβλημα, ωστόσο οι Ισπανοί με κορυφαία ονόματα τον Μινγκέλ, τον Ρόκα και τον Αυστραλό Έντουαρτς πλέον φαντάζουν ως φαβορί.

Την Κυριακή, μάλιστα, η Σαβόνα θα παίξει κόντρα στο φαβορί – αυτή τη στιγμή- του Ομίλου, τη σερβική Ραντνίτσκι του σούπερ σταρ, Στραχίνια Ράσοβιτς και του Μαυροβούνιου, Άλεξ Ουκρόπινα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA