Τραγωδία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου κατά τη νυχτερινή έξοδο αρκετών ομάδων από το γυναικείο τουρνουά πόλο έγινε κατάρρευση ενός τμήματος του κλαμπ (Coyote Ugly night club) με συνέπεια να υπάρχουν τραυματίες.

Σημειώνεται ότι ΚΑΝΕΙΣ από την ελληνική ομάδα δεν βρισκόταν εκεί και κανένας άλλος Έλληνας από όσο μπορούμε να γνωρίζουμε δεν ήταν εκεί την ώρα του τραγικού περιστατικού.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρούς τραυματισμούς, ακόμη και για θανάτους, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε «πολύ αίμα». Το Νοτιοκορεατικό Πρακτορείο Ειδήσεων μάλιστα κάνει λόγο για ένα θάνατο και 13 τραυματίες, ενώ επιβεβαιώνεται η παρουσία πολλών κολυμβητών και πολιστών/πολιστριών στο κέντρο.

Συγκεκριμένα, κατέρρευσε ένα μπαλκόνι το οποίο προσγειώθηκε στον από κάτω όροφο, με αθλητές και θαμώνες να κρέμονται για να μην πέσουν κάτω!

Ο μοναδικός τραυματισμός που έχει επιβεβαιωθεί από αθλητές/τριες είναι μίας Αμερικανίδας πολίστριας, η οποία φέρει κάταγμα στο πόδι, ενώ το Aquafeed24 είναι σε θέση να γνωρίζει ότι υπάρχουν τραυματισμένες αθλήτριες, χωρίς να κινδυνεύουν, από την ομάδα της Ολλανδίας.

Στο μαγαζί ήταν, εν τέλει, και μέλη ανδρικών ομάδων που είχαν ολοκληρώσει το τουρνουά τους (Δηλαδή από τις θέσεις 9 και κάτω), οι οποίοι έχουν βιώσει μεγάλο σοκ ωστόσο ΔΕΝ τραυματίστηκαν.

Στο κλαμπ βρίσκονταν αθλήτριες από τις γυναικείες ομάδες των Ουγγαρία, Νέα Ζηλανδία, Νότιος Αφρική, Ισπανία, Ολλανδία, ΗΠΑ και Κούβα, ενώ εκεί βρίσκονταν και άνδρες αθλητές υδατοσφαίρισης όπως παίκτες των ΗΠΑ που κατά τύχη είχαν αποχωρήσει από τον κάτω όροφο την ώρα που κατέρρευσε το από πάνω τους διάζωμα!

Το ζήτημα είναι ιδιαίτερα λεπτό και οφείλουμε να διασταυρώσουμε κάθε λέξη πριν σας ενημερώσουμε.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Περισσότερα σε λίγο…

Facebook Comments