Απόλυτο με ανατροπή ο ΑΝΟΓ!

by Aquafeed 24

ΑΝΟΓ – Νηρέας Χαλανδρίου 10-7

Τον Νηρέα Χαλανδρίου υποδέχθηκε ο ΑΝΟ Γλυφάδας για την 6η αγωνιστική της Α’ φάσης της Α1 γυναικών, με τις γηπεδούχες να έχουν τις απουσίες της Τίνας Κοντογιάννη και της Εύας Λούδη, ενώ η Ευτυχία Καραγιάννη στερήθηκε την Ανθία Παπαναστασίου που είχε αποβληθεί με κόκκινη κάρτα στο τουρνουά «Άκης Τσαταλιός».

Στο ημίχρονο, ο Νηρέας Χαλανδρίου εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες του ΑΝΟΓ και βρέθηκε να προηγείται με 3-6, όμως η ομάδα του Ορέστη Σαλάχα αντέδρασε και στις αρχές της τέταρτης περιόδου το σκορ ήταν 7-7.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο η Γλυφάδα με σερί 3-0 κατάφερε να ανατρέψει τον αγώνα και να κερδίσει τους τρεις βαθμούς με τους οποίους ολοκλήρωσε το απόλυτο στον Β όμιλο της Α1 γυναικών.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 10-7

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 3-4, 3-1, 4-0

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Τόνια Μωραΐτη): Αρχοντάκη, Καλαργυρού 3, Κολιτσοπούλου, Κολοκοτρώνη, Μαμόγλου 5, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου, Φραγκιουδάκη 1, Κοντονή 1, Γαλιατσάτου, Καρύτσα, Γροζοπούλου

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Σαφέτη 1, Μαυρωτά 1, Κάσσαρη, Τριχά, Ξανθοπούλου 1, Τορνάρου, Μπόβαλη 1, Ρουσσάκη, Δούλη 3, Κουτέλη, Αγγελίδη, Λάζαρη, Παναγιώτη, Μαντουδιώτη

Διαιτητές: Κουρτίδης, Θωμάς

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA