Σκέψεις για Φάιναλ Φορ Κυπέλλου σε Βόλο και Λάρισα!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδας προσφέρει έντονες συγκινήσεις και υπάρχουν ομάδες που μέσω αυτού καταφέρνουν να προσθέσουν σημαντικές σελίδες στην ιστορία τους.

Την Τετάρτη, 2/3, οριστικοποιήθηκαν οι τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου ανδρών, με τους Ολυμπιακό, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΑΕΚ και Υδραϊκό να παίρνουν το εισιτήριο, ενώ αντίστοιχα στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου γυναικών, την πρόκριση πήραν ο Ολυμπιακός, ο Εθνικός Πειραιά, ο ΑΝΟ Γλυφάδας και η ΑΕΚ.

Τα δύο Φάιναλ Φορ αναμένεται να διεξαχθούν ταυτόχρονα, στις 15 και 16 Απριλίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του #Aquafeed24 και του Γιώργου Φραγκάκη, η μια διοργάνωση θα διεξαχθεί στον Βόλο και η έτερη στη Λάρισα. Φυσικά, αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαβουλεύσεις από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και όχι κάποια απόφαση, ωστόσο γίνονται σκέψεις οι δύο πόλεις της Θεσσαλίας να φιλοξενήσουν τη μεγάλη γιορτή του Κυπέλλου, σε άνδρες και γυναίκες, με την περιφέρεια να έχει ακόμη μια ευκαιρία, εάν επισημοποιηθούν όσα αναφέρουμε, να απολαύσει υψηλό επίπεδο πόλο και τους κορυφαίους Έλληνες και ξένους αθλητές και αθλήτριες.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA