Σκάει η «βόμβα» Γκολομέεβ στον Παναθηναϊκό!

by Aquafeed 24

Η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών παίρνει σάρκα και οστά, όσον αφορά το κολυμβητικό τμήμα του Παναθηναϊκού, το οποίο ρίχνει «βόμβα» στον ελληνικό υγρό στίβο με την απόκτηση του Κρίστιαν Γκολομέεβ!

Ο κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής θα ντυθεί στα «πράσινα» και θα ενισχύσει εξαιρετικά τον Παναθηναϊκό την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ απομένουν μόνο τα τυπικά για την επίσημη ανακοίνωση του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε για να αποκτήσει τον Ασημένιο Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Γκουανγκζού και τα κατάφερε, ενώ με την ανανέωση της Άννας Ντουντουνάκη και της Νόρας Δράκου οι «πράσινοι» διαμορφώνουν μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα κολύμβησης.

Εδώ και πολλά χρόνια, ο Κρίστιαν Γκολομέεβ φορούσε το σκουφάκι του Εθνικού Πειραιά, έναν σύλλογο με τον οποίο δέθηκε πάρα πολύ, ενώ στο παλμαρέ του έχει αμέτρητα μετάλλια, με πιο σημαντικές στιγμές τα δύο χάλκινα στα Πανευρωπαϊκά της Ρώμης και της Βουδαπέστης, το ασημένιο στη Γλασκόβη το 2018. Παράλληλα, ο Γκολομέεβ έχει αγωνιστεί σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ στο Τόκιο το περασμένο καλοκαίρι διέπρεψε, καταλαμβάνοντας την 5η θέση στα 50μ. ελεύθερο.

Μάλιστα, ο πολυνίκης κολυμβητής, έδωσε το «παρών» την Τρίτη στον καθιερωμένο αγιασμό του Παναθηναϊκού στον Τάφο του Ινδού και είναι πια μέλος της «πράσινης» οικογένειας!

Δείτε εδώ την προ ημερών αναφορά του #Aquafeed24 για το θέμα: Συνεχίζει στα «πράσινα» η Άννα Ντουντουνάκη!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA