Σήμερα γιορτάζει το Περιστέρι

by Aquafeed 24

Το απόγευμα της 13ης Οκτωβρίου του 2018, στο κολυμβητήριο της Χωράφας, η αντρική ομάδα υδατοσφαίρισης του συλλόγου θα αντιμετωπίσει τον Α.Ν.Ο. Γλυφάδας (19:00) κατά την 1η αγωνιστική της Α1, εικόνα που ο Αντώνης Σκαρπέλης φαντάζεται, μήνες ολόκληρους. Πόσους; “Από τον Ιούλιο που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα της Α2, σκέφτομαι την πρώτη κατηγορία”. 

Ο αρχηγός του Γ.Σ.Π., παραμονή του πρώτου… sprint, αναφέρθηκε στην προσμονή όλων όσων απαρτίζουν την ομάδα λέγοντας πως “είναι ιδιαίτερα όμορφο που αποτελούμε μέρος της Ιστορίας του συλλόγου. Που θα είμαστε παρόντες στο πρώτο παιχνίδι στην Α1 κατηγορία. Θα κοιτάξουμε να το ευχαριστηθούμε, να παίξουμε χωρίς άγχος και να φυσικά θα διεκδικήσουμε την νίκη. Όχι μόνο αύριο αλλά σε κάθε παιχνίδι. Ο στόχος μας, άλλωστε, είναι να σημειώσουμε όσο πιο πολλές επιτυχίες μπορούμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Δύσκολος στόχος αλλά εφικτός”. 

“Παίζουμε για το καλό της ομάδας”

Ο 31χρονος αμυντικός της ομάδας, στάθηκε και στην παρουσία του Κώστα Λούδη στον πάγκο λέγoντας: “Μέσα σε τρεις ημέρες, δεν έχει προλάβει να μας περάσει την φιλοσοφία του αλλά έχουμε καιρό μπροστά μας. Στο σύντομο διάστημα που είναι μαζί μας κι εμείς μαζί του, μας εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο θέλει να παίξουμε. Όλα τα παιδιά δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό γιατί πάνω απ’ όλα θέλουμε το καλό της ομάδας. Γι’ αυτό άλλωστε παίζουμε”. 

Πηγή: gsperisteri.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA