Μια σημαντική βαθμολογικά νίκη πήρε το Σάββατο στην Αθήνα ο Ναυτικός Όμιλος Χίου, με την ομάδα του Γιώργου Ντόσκα να περνά επιτυχημένα από την έδρα του Νηρέα Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Η Χίος κατάφερε να πάρει το διπλό κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Ιντζέ με σκορ 18-4 και έφθασε έτσι τους 13 βαθμούς στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης κάτι που σημαίνει ότι μπαίνει στη Β´ φάση του πρωταθλήματος με ικανοποιητική συγκομιδή, καθώς οι ομάδες μεταφέρουν τους βαθμούς. Επιπλέον, ο ΝΟΧ περιμένει την έκβαση του αγώνα ανάμεσα στον Υδραϊκό και τον Παναθηναϊκό (17:30), για να μάθει αν θα τερματίσει 6ος ή 7ος στον Ά Όμιλο με τον Υδραϊκό να έχει 12 βαθμούς έως τώρα.

Από την άλλη, ο Νηρέας παρέμεινε στους 2 βαθμούς.

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 1-5, 1-2, 0-6

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Δανούρδης 2, Παπαδημητρίου, Χριστοφορίδης, Κουρμελές Γ., Μαυρωτάς Λ., Κουρμελές Β., Πανταζόπουλος 1, Στυλιανάκης, Τσιρώνης, Νεγκίζ, Καζάνης, Κακλής, Μανδαλιός 1, Μπερτόλης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Καρακούρος, Μιμίδης 2, Παππάς 2, Γιατσίνοβιτς 4, Χαλατζιάν, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Τζώρτζης 2, Παζαΐτης 1, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος 2, Γαβαλάς Ι., Καραβάς, Αμπαζής 4.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Φίλιππος Κούκιος