Την απόκτηση της Νόρμας Φραγκιουδάκη και της Αναστασίας Καλαργυρού ανακοίνωσε ο Άρης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, φιλοδοξεί να βρεθεί στην πρώτη κατηγορία των γυναικών την επόμενη σεζόν, εξού και ενισχύεται σημαντικά.

Αμφότερες οι παίκτριες έχουν πολλές εμπειρίες στην Α1 Κατηγορία, όπου έχουν αγωνιστεί για αρκετά χρόνια. Μάλιστα, η Αναστασία Καλαργυρού ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας γυναικών που κατέκτησαν το Europa Cup το Μάρτιο του 2018.

Η ανακοίνωση του Άρη

«Ο ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την απόκτηση δυο ακόμη σπουδαίων αθλητριών από τη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης. Η φουνταριστός Νόρμα Φραγκιουδάκη με την πλούσια καριέρα σε ΝΟ Ρεθύμνου, Εθνικό και Γλυφάδα θα αγωνίζεται και θα σκοράρει με το σκουφάκι του θεού του πολέμου. Στα μετόπισθεν η διεθνής αμυντικός Αναστασία Καλαργυρού με σπουδαία καριέρα σε ΝΟ Χίου, Εθνικό, Ολυμπιακό, Nancy και Γλυφάδα έρχεται να θωρακίσει την άμυνα και να προσθέσει τεράστια εμπειρία και ποιότητα.

Η προσπάθεια του Συλλόγου να ανεβάσει τη γυναικεία ομάδα στην πρώτη τη τάξει κατηγορία είναι διαρκής και δυναμική. Οι πέντε μεταγραφές «πρώτης γραμμής» έρχονται να αναβαθμίσουν το ποιοτικότατο υπάρχον υλικό και να ανοίξουν το δρόμο για τις νεαρές αθλήτριες που γυμνάζονται στις ακαδημίες.

Ευχόμαστε στη Νόρμα και την Αναστασία υγεία, αγωνιστικές επιτυχίες, να απολαύσουν το πόλο στο υγιές και ανταγωνιστικό περιβάλλον που προσφέρει η ομάδα μας και να γίνουν κοινωνοί των αξιών και ιδανικών που πρεσβεύει ο Άρης Θεσσαλονίκης από το 1914.

Κορίτσια, καλωσήλθατε στην οικογένεια του Άρη Θεσσαλονίκης!».

Facebook Comments