Σημαντική ανανέωση ο ΝΟΒ με Μαρία Πάτρα!

by Aquafeed 24

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, ο οποίος κατάφερε να διατηρήσει στο ρόστερ του τη Μαρία Πάτρα.

Η διεθνής αμυντικός συνεχίζει για δύο ακόμη χρόνια στον ΝΟΒ, στον οποίο μεταγράφηκε το 2016 και θα ενισχύσει την προσπάθεια που θα κάνει η Άντι Μελιδώνη να χτίσει ένα νέο σύνολο για τη Βουλιαγμένη. Παράλληλα, η Πάτρα, βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας γυναικών, με φόντο το Προολυμπιακό τουρνουά.

Η ανακοίνωση του ΝΟΒ:

🔵🔴🤽🏻‍♀️Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για τα επόμενα δυο χρόνια με την αθλήτρια Μαρία Πάτρα.
.
🤽🏻‍♀️Η διεθνής αμυντικός (γεν. 1998) βρίσκεται στην οικογένεια του Ομίλου από το καλοκαίρι του 2016 και ήταν «παρών» σε όλες τις επιτυχίες της ομάδας μας, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών το 2019.
.
🤽🏻‍♀️Η Μαρία Πάτρα είναι επίσης βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας γυναικών και μαζί της έχει κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το 2018.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA