Σύγχρονο Κολυμβητήριο αποκτά ο Κορυδαλλός

by Aquafeed 24

Κολυμβητήριο υψηλών προδιαγραφών θα αποκτήσει ο Κορυδαλλός, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Κορυδαλλού, μετά την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης.

Το Δελτίο Τύπου, αναφέρει μεταξύ των άλλων:

“Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη κατασκευής του μεγαλύτερου αθλητικού έργου των τελευταίων ετών στον Κορυδαλλό, ξεκίνησε από σήμερα με την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του Κλειστού Κολυμβητηρίου και των δύο γηπέδων αντισφαίρισης (τένις) στην περιοχή των 88 στρεμμάτων, στο κέντρο της πόλης.

Πρόκειται για ένα ιστορικής σημασίας έργο, που θα συμβάλλει όχι μόνο στην αθλητική της ανάπτυξη αλλά και στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής των Φυλακών. Το έργο θα κατασκευαστεί στην έκταση ανάμεσα στο Κλειστό Γυμναστήριο και στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου, η οποία παρέμενε ως σήμερα αναξιοποίητη.

Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής και οι διαδικασίες δημοπράτησης ολοκληρώθηκαν σε χρόνο ρεκόρ, ενώ υπολογίζεται να είναι έτοιμο σε 18 μήνες.

Το Κολυμβητήριο θα είναι βιοκλιματικό και θα θερμαίνεται με σύστημα γεωθερμίας, που εξασφαλίζει σταθερή θερμοκρασία νερού και μειωμένο κόστος συντήρησης…”

Πηγή: ΚΟΕ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA