Σίφουνας!

by Aquafeed 24

Μέσω ενός εντυπωσιακού ξεκινήματος όπου έφτασε να προηγείται 1-6, ο Υδραϊκός έδειξε από νωρίς ότι δεν αστειεύεται και έφτασε στην επικράτηση επί του ΝΟ Χίου στο Νησί της Μαστίχας με σκορ 7-14.

Οι παίκτες του Δημήτρη Κραβαρίτη, στην επιστροφή του Κωνσταντίνου Φλέγκα κάτω από τα δοκάρια με απόκρουση σε πέναλτι του Μπλάζεβιτς, έδειξαν αποφασισμένοι εξ αρχής και στο ημίχρονο βρέθηκαν μπροστά με 3-7.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Υδραϊκός ξεκίνησε και πάλι δυνατά, σκοράροντας για το 3-8, ενώ πριν γίνει το 3-9 μεσολάβησε αποβολή με αντικατάσταση για τον Κωνσταντίνο Χονδροκούκη. Έπειτα, η Χίος μείωσε σε 5-9, ωστόσο οι παίκτες του Κραβαρίτη απάντησαν για το 5-10 για το τέλος του τρίτου οκταλέπτου.

Μόνο η μέγιστη τιμή της διαφοράς άλλαξε στην τελευταία περίοδο, με τον Υδραϊκό να κάνει το 2×2 και τη Χίο του Μάκη Μικέδη να μην έχει εκμεταλλευτεί στο ελάχιστο την έδρα της ύστερα από δύο αγωνιστικές.

ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 7-14

Οκτάλεπτα: 1-4, 2-3, 2-3, 2-4.

ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines (Μάκης Μικέδης): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ. 1, Καρακούρος Μ., Τζελάτης, Παππάς, Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου 1, Γκίλλας, Σωτηριάνος, Γαβαλάς Σπ. 3, Μπλάζεβιτς 1, Ντούλος 1, Καρακούρος Ι., Κόλλιας, Γδύσης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Μιτελούδης, Κοκκινάκης, Πρέκας 4, Καλαργυρός 1, Μπλάνης 2, Χονδροκούκης, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος 1, Τσαχιλίδης 1, Ίρβινγκ 4, Μαντής, Ρουμάνης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Τ. Ταναϊνης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA