Συνάντηση με άρωμα Ελλάδας και… #Beachpolistas στην πισίνα Belmont Shore, του Long Beach, California! Ο Γιάννης Γαρύφαλλος – πρόεδρος της IBWPAS και εκπρόσωπος της FAB Sportswear USA – και η Μάντω Δουρέκα επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Shore Aquatics και συμμετείχαν στα προπονητικά καμπ των νεαρών Αμερικανών αθλητών.

Στην προπόνηση της ομάδας των Shore Aquatics, βρέθηκε ο διεθνής Αμερικάνος πολίστας και Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Max Irving, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Υδραϊκού, που φωτογραφήθηκε, μίλησε και μοίρασε αυτόγραφα στους μικρούς αθλητές, αγόρια και κορίτσια της ομάδας. Ιδιαίτερη χαρά, εκτός από τους μικρούς πολίστες και τους προπονητές τους, είχε ο υπεύθυνος της ομάδας και παλιός μας γνώριμος, καθώς έπαιξε για πολλά χρόνια στην Ελλάδα, με τα σκουφάκια του ΠΑΟ, ΝΟ Βουλιαγμένης και ΝΟ Χαλκίδας, Chi Credell.
O Chi είναι υπεύθυνος σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Καλιφόρνια, που αριθμεί πάνω από 250 αθλητές από 10 ως 18 ετών. Μάλιστα στην πρόσφατη διοργάνωση της Αμερικάνικης ομοσπονδίας υδατοσφαίρισης στο παναμερικανικό κύπελλο “Junior Olympics”, η ομάδα κοριτσιών της Shore aquatics, στην ηλικία U10, κατέκτησε το πρωτάθλημα ΗΠΑ. Σημειωτέο ότι η Shore Aquatics προμηθεύεται αθλητικό εξοπλισμό από την Ελληνική εταιρία FAB Sportswear!

Επιπλέον, στις ακαδημίες υδατοσφαίρισης του Shore Aquatics βρίσκεται και ακόμα ένα δικό μας… «παιδί», ο Δημήτρης Λάππας – πρώην διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες, Ασημένιος Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2009. Προπονεί τις ομάδες αγοριών κατηγορίας Κ14-Κ12 από το 2015 και φυσικά, έχει φοιτήσει στο California State University του Long Beach.

Τέλος, συμφωνήθηκε η συμμετοχή τουλάχιστον 2 Ελληνικών ομάδων Beachpolistas, στο τουρνουά που διεξάγεται στο Long Beach, τον Αύγουστο του 2023! Ήδη, η μία ομάδα «έκλεισε» με τους “Poseidons”, οι οποίοι είχαν κερδίσει το κύπελλο των νικητών σε αντίστοιχη διοργάνωση στην Κροατία το 2018 και το Χάλκινο μετάλλιο το 2014, επίσης στο Ζαντάρ.

Καλά νέα λοιπόν για τους Beachpolistas, που εκτός από την συμμετοχή τους στην διοργάνωση θα επισκεφθούν και την φημισμένη πόλη του Λος Άντζελες. Disneyland, Universal studios, Malibu, Beverly Hills, Huntington Beach, Newport beach κ.α, είναι στο πρόγραμμα.
Μείνετε συντονισμένοι!

Facebook Comments