Είναι διάχυτος ο δυναμισμός του Παναθηναϊκού στη φετινή μεταγραφική αγορά, καθώς μετά τον ερχομό του Δημήτρη Μάζη, το «τριφύλλι» αναβαθμίζει το ρόστερ του και έχει θέσει από νωρίς διαφορετικούς στόχους από την απλή παραμονή στην Α1 κατηγορία, όπως αρμόζει στο όνομα του Συλλόγου.

Αλβέρτης, Χατζηγούλας, Σγουρίδης είναι τα πρώτα ονόματα που είχε αποκαλύψει το #AQF24, ενώ τώρα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού για την υπεράσπιση της εστίας είναι ο Ντιμίτρι Ριστίσεβιτς!

Ο Σέρβος πορτιέρε είναι στα 29 του χρόνια, έχει πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία και είναι εκ των κορυφαίων Σέρβων τερματοφύλακων αυτή τη στιγμή, ενώ προέρχεται από τη μεγάλη σχολή της Παρτίζαν, στην οποία αγωνίστηκε και την περασμένη σεζόν. Έχει υπάρξει διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και έχει εμπειρίες από το κορυφαίο επίπεδο και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε περίπτωση που η μεταγραφή τελεσφορήσει, αναμφίβολα ο Παναθηναϊκός θα έχει σιγουριά τη νέα αγωνιστική περίοδο όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα και για αυτό «ξοδεύτηκε» μια θέση ξένου για πορτιέρε, λόγω της ποιότητας του Σέρβου διεθνή.

 

Facebook Comments