Σεζόν ορόσημο για την Ελευθερία Φουντωτού

by Aquafeed 24

Στα 18 της χρόνια αποφάσισε να αφήσει το ασφαλές περιβάλλον του Ολυμπιακού και να πάρει περισσότερη αγωνιστική ευθύνη στις πλάτες της για να αποδείξει τι αξίζει, πρωτίστως στον εαυτό της.

Η Ελευθερία Φουντωτού το φετινό καλοκαίρι επέλεξε τον ΑΝΟΓ του Ορέστη Σαλάχα για να αγωνιστεί και έχει μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει, αλλά και να επιβεβαιώσει σε μεγαλύτερο βαθμό όσα διαπιστώνονται για το ταλέντο της τα τελευταία χρόνια.

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας του ΑΝΟΓ την Τετάρτη, η διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, μίλησε στο Aquafeed24:

«Σήμερα ξεκινάει η προετοιμασίας της νέας σεζόν με τον ΑΝΟΓ, Δυστυχώς, δεν θα είμαι παρούσα λόγων των νέων μέτρων, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτά. Την Παρασκευή, όμως, θα είμαι εκεί και ανυπομονώ.

Είμαι ενθουσιασμένη για την καινούργια αυτή αρχή, είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ με το σκουφάκι άλλης ομάδας, ωστόσο είναι μια τεράστια ευκαιρία για εμένα να αποδείξω στον εαυτό μου τις δυνατότητες μου και να βγω μπροστά.

Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Είμαι σίγουρη ότι θα υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία για να πετύχει η Γλυφάδα τους φετινούς στόχους της».

Η Ελευθερία Φουντωτού είναι γεννημένη το 2002 και αγωνίζεται ως περιφερειακός. Ξεκίνησε στον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ το 2018 και το 2020 και το πρωτάθλημα το 2019. Έχει επίσης αγωνιστεί στην εθνική ομάδα των κορασίδων και των νεανίδων. Με τις Νεάνιδες κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA