ΣΕΠΥ: Καλεσμένος ο Γιώργος Μαυρωτάς που ανέλυσε την κατάσταση με την πανδημία

by Aquafeed 24
Με οργανωτική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 10/1/2021 η Διαδικτυακή ημερίδα του Σ.Ε.Π.Υ. με  επίσημο καλεσμένο έναν δικό μας άνθρωπο με σπουδαία καριέρα στον χώρο της Υδατοσφαίρισης και 5 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες με το εθνικό μας συγκρότημα, τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ.Γιώργο Μαυρωτά.
Ο κ. Μαυρώτας ανέλυσε την τρέχουσα κατάσταση στον αθλητισμό στην περίοδο της πανδημίας καθώς και τις προσπάθειες που κάνει η αθλητική ηγεσία για την σταδιακή επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας.
Επίσης ενημέρωσε για θέματα που αφορούν τον κλάδο μας, όπως την ψηφιοποίηση και το μητρώο προπονητών, το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, την επαγγελματική κατοχύρωση του επαγγέλματος μας καθώς και την πρόθεση της ΓΓΑ για την διενέργεια Σχολών Προπονητών όλων των κατηγοριών (Α’, Β’ και Γ’) σε συνεργασία με ΚΟΕ και ΣΕΠΥ με στόχο την εξέλιξη και ουσιαστική εκπαίδευση και κατάρτιση των προπονητών Υδατοσφαίρισης.
Τέλος ο ΓΓΑ κ. Μαυρώτας απάντησε με προθυμία σε όλες τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων μελών προπονητών και όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού μας για νέα συνάντηση και διαρκή συνεργασία στο μέλλον.
Ευχαριστούμε πολύ τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού για την παρουσία του στην ημερίδα μας καθώς και όλους τους συμμετέχοντες προπονητές. Ευχόμαστε καλή και εποικοδομητική χρονιά.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA