Την άνετη παραμονή του στην κατηγορία κέρδισε πριν από μικρό διάστημα η ανδρική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοσή της στα «μεγάλα σαλόνια», με τον Ηλία Μαχαίρα στον πάγκο.

Πλέον, τα δεδομένα ενδέχεται να διαφοροποιηθούν στον ιστορικό σύλλογο που παράγει παίκτες εδώ και δεκαετίες, καθώς ο Ηλίας Μαχαίρας αποτελεί κομμάτι των Εθνικών Ομάδων, ως Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων ανδρών και Εφήβων, όπως έχει ανακοινωθεί, επομένως το πιθανότερο είναι να μην δύναται να εργάζεται παράλληλα και σε σύλλογο.

Εάν τα παραπάνω δεδομένα επιβεβαιωθούν, υπάρχει σενάριο που φέρνει τον Μάνθο Βουλγαράκη στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του ΝΟΧ, έναν αειθαλή αθλητή που μέχρι και πριν λίγο καιρό κοσμούσε το ελληνικό πρωτάθλημα ως παίκτης και τώρα υπάρχει περίπτωση να αναλάβει για πρώτη φορά ανδρική ομάδα, έχοντας δουλέψει με μεγάλη επιτυχία στις ακαδημίες των Χανίων τα προηγούμενα έτη και συνεχίζει.

Ο Μάνθος Βουλγαράκης αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους φουνταριστούς που έχει βγάλει η χώρα, με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ γνωρίζει το υψηλότερο επίπεδο. Παράλληλα, αποτελεί «σπλάχνο» της οικογένειας του ΝΟΧ, επομένως, εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του #AQF24, η μετάβαση θα είναι ομαλή στη μετά-Μαχαίρα εποχή. Φυσικά, από τη φημολογία, μέχρι την οριστικοποίηση της υπόθεσης, υπάρχει διαφορά και σύντομα θα ξεκαθαριστούν όλα.

 

Facebook Comments