Πρόβα τζενεράλε ενόψει της 3ης αγωνιστική του LEN Champions League για τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson και τι πρόβα. Η παρέα της Αλεξάνδρας Ασημάκη υποδέχεται στην έδρα της το βράδυ της Τετάρτης (1/11, 21:30) τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, σε ένα παιχνίδι που κανένα φίλαθλος της υδατοσφαίρισης δεν πρέπει να χάσει.

Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson, η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ομάδας στο youtube.

Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson στη 2η του χρονιά στα σαλόνια της ελληνικής υδατοσφαίρισης γυναικών έχει ψηλώσει απότομα σε βαθμό που φιλοδοξεί να κάνει αρκετά βήματα παραπάνω στη φετινή λίγκα.

Επειδή όμως το πρωτάθλημα είναι… μαραθώνιος και όχι αγώνας σπριντ, απαιτούνται συνεχείς εξετάσεις. Και αυτή το βράδυ της Τετάρτης (1/11, 21:30) στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Αλίμου αναμένεται να είναι μία από τις πιο απαιτητικές.

Στην προσπάθεια αυτή ο Πάνος Βέργος υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει στη διάθεσή του και την Ίλσε Κούλχαας. Η διεθνής Ολλανδή αμυντικός τραυματίστηκε άσχημα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της Τετάρτης. Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή της αλλά και άκρως σημαντική για τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ αν τα καταφέρει.