Σε βαρύ κλίμα η Νόβι Μπέογκραντ και ο Ερυθρός Αστέρας πέρασαν στους σερβικούς τελικούς!

by Aquafeed 24

Αποστολή εξετελέσθη για τη Νόβι Μπέογκραντ του Άγγελου Βλαχόπουλου και του Δημήτρη Σκουμπάκη, καθώς οι πρωταθλητές προκρίθηκαν στους τελικούς του σερβικού πρωταθλήματος, μετά τη νίκη τους με 18-10 στο τρίτο παιχνίδι κόντρα στην Παρτίζαν και παρότι είχαν ηττηθεί στο πρώτο με 10-8.

Στους τελικούς, η Νόβι Μπέογκραντ θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα που πέτυχε νίκη με σκορ 12-8 κόντρα στη Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς, η οποία αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματισμένο σοβαρά Γιόσιπ Βρλιτς και με τον Πλιέβαντσιτς να φορά προστατευτική μάσκα. 

Τα παιχνίδια στην April 11 και την έδρα του Ερυθρού Αστέρα διεξήχθησαν μετά από ενός λεπτού σιγή για το τραγικό συμβάν στο Vladislav Ribnikar, το δημοτικό σχολείο στο Βελιγράδι όπου ψυχοπαθής 14χρονος άνοιξε πυρ και σκότωσε εννέα άτομα (οκτώ μαθητές και έναν φύλακα), ενώ στη χώρα κηρύχθηκε τριήμερο πένθος που ισχύει από τις 5 Μαΐου. Ο Κόστα Κετσμάνοβιτς, που φαίνεται ότι είχε προσχεδιάσει την επίθεσή του και είχε γράψει σε χαρτί τα ονόματα όλων των μαθητών που επρόκειτο να σκοτώσει, επέδειξε απάθεια μετά το μακελειό που προκάλεσε. Ο 14χρονος φοιτούσε στο σχολείο όπου διέπραξε την επίθεση, όπου οι μαθητές κυμαίνονται από έξι έως 15 ετών. Επειδή είναι ανήλικος, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ποινικές διώξεις, δήλωσε η εισαγγελία του Βελιγραδίου. Οι κοινωνικές υπηρεσίες θα καθορίσουν τι θα του συμβεί.

Οι τελικοί στη Σερβία ξεκινούν την επόμενη Τετάρτη, με τη Νόβι Μπέογκραντ να έχει το πλεονέκτημα έδρας, ενώ ο Ερυθρός φιλοξενεί τον επαναληπτικό στις 10 Μαΐου.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA