Σε συγκινητικό κλίμα η εκδήλωση μνήμης για τον Νώντα Σαμαρτζίδη
Με ιδιαίτερη φόρτιση και σεβασμό πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η εκδήλωση στη μνήμη του Νώντα Σαμαρτζίδη, του αδικοχαμένου αθλητή του ΕΘΝΙΚΟΥ και του ΑΡΗ, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στις 22 Ιουνίου 1996, πνιγμένος στη θάλασσα της Παλαιάς Επιδαύρου.
Η τελετή έλαβε χώρα μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με την παρουσία φίλων, παλαιών συμπαικτών, στελεχών του ΑΡΗ, αλλά και πολλών ακόμη που θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη ενός ανθρώπου που είχε ξεχωρίσει όχι μόνο για τις αθλητικές του ικανότητες, αλλά και για το ήθος και την προσφορά του στον σύλλογο.
Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, το στέλεχος του Α.Σ. Άρης και της ΚΑΕ, Αλέξανδρος Γκαντώνας, καθώς και ο Σάκης Βεράνης, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η Ελένη Καρασαββίδου.
Ο Νώντας Σαμαρτζίδης παραμένει μια εμβληματική μορφή για την οικογένεια του ΑΡΗ, και η εκδήλωση αποτέλεσε ένα σεμνό αλλά βαθιά ανθρώπινο αφιέρωμα στη μνήμη του.