Η περυσινή σεζόν ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για τη γυναικεία ομάδα του ΑΝΟΓ, με τα κορίτσια του Ορέστη Σαλάχα να κατακτούν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Οι απαιτήσεις έχουν ανέβει για τη Γλυφάδα και τώρα η ομάδα κοιτάζει ως προς την ενίσχυσή της με ξένες και Ελληνίδες αθλήτριες. Σε αυτό το πλαίσιο, ο ΑΝΟΓ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ολλανδή αθλήτρια, Ίλσε Κούλχαας, την οποία γνωρίζουμε άπαντες από τα επιτυχημένα περάσματά της από τον ΝΟ Βουλιαγμένης.

Η νεαρή μεν, αλλά έμπειρη δε αθλήτρια βρίσκεται στην Ολλανδία και προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ωστόσο υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, αλλά και επιθυμία της ίδιας να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Προς το παρόν, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί οριστικό, ωστόσο εάν η μεταγραφή τελεσφορήσει ο Ορέστης Σαλάχας θα έχει στα χέρια του μια αθλήτρια υψηλού επιπέδου που μπορεί να προσφέρει πολλά εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ διακρίνεται για τον επαγγελματισμό της.

 

Facebook Comments