Σε πελάγη ευτυχίας η ελληνική αποστολή για την Πλατανιώτη!

by Aquafeed 24

Ανείπωτη η χαρά για όλα τα μέλη της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης από το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε η Ευαγγελία Πλατανιώτη στο τεχνικό σόλο. Τα 11 υπόλοιπα στελέχη της ομάδας, μαζί με τις προπονήτριες πανηγύρισαν την επιτυχία της Ευαγγελίας που κατέκτησε το έκτο μετάλλιο της Ελλάδας στην κορυφαία αυτή διοργάνωση.

Το αργυρό μετάλλιο ήταν το πρώτο που κατέκτησε η σπουδαία αυτή αθλήτρια η οποία διακρίνεται σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία δέκα χρόνια.

Η Ευαγγελία θα διεκδικήσει ένα ακόμη μετάλλιο την Τετάρτη 12 Μαΐου στο ελεύθερο πρόγραμμα του σόλο, ενώ αρκετές ελπίδες για ένα ακόμη μετάλλιο έχει η Εθνική ομάδα στο κόμπο την Πέμπτη 13 Μαΐου.

Η φωτογραφία της ανάρτησης μαρτυρά την ανείπωτη χαρά της ελληνικής αποστολής. Η Ευαγγελία, με το μετάλλιο στα χέρια, απολαμβάνει την επιτυχία συντροφιά με τις συναθλήτριες και τις προπονήτριες.

Μετα την κατάκτηση του μεταλλίου ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος συνεχάρη την πρωταθλήτρια τονίζοντας:

«Εκ μέρους όλου του ΔΣ της ΚΟΕ θέλω να συγχαρώ την Ευαγγελία και τις προπονήτριες της για το πρώτο μετάλλιο που χάρισε στην πατρίδα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.Τα καλύτερα έρχονται».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA