Σε οικογενειακό κλίμα η κοπή της βασιλόπιτας στον Εθνικό!

by Aquafeed 24

Μια οικογένεια είναι αδιαμφισβήτητα η ανδρική ομάδα του Εθνικού Πειραιά, η οποία σύσσωμη συγκεντρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για το 2022.

Το τεχνικό επιτελείο, οι αθλητές της ομάδας καθώς και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Νίκολα Σάβελιτς, έδωσαν το «παρών», με μοναδική απουσία τον Χάρη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος είχε τροχαίο ατύχημα και θα παραμείνει εκτός δράσης για 1-1,5 μήνα και όλοι του ευχήθηκαν περαστικά, με τον παίκτη να είναι καλά στην υγεία του, αλλά χρειάζεται να υποβληθεί σε εγχείρηση στη μύτη.

Από πλευράς Διοίκησης, στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν ο πρόεδρος, Γιάννης Πατλάκας, ο team manager, Νίκος Δερβίσης, ο επίτιμος πρόεδρος και σταθερός υποστηρικτής του τμήματος, Αντώνης Πρίντεζης και οι έφοροι Γιάννης Ιωάννου και Κώστας Ζωγράφος.

Μεγάλος νικητής, ο οποίος παρέλαβε το δώρο του από τον κ. Πατλάκα, ήταν ο νεαρός περιφερειακός του «Αυτοκράτορα», Λουκάς Ζωγράφος, ενώ το δεύτερο φλουρί κέρδισε ο έφορος, Γιάννης Ιωάννου.

Άπαντες έβγαλαν την αναμνηστική φωτογραφία και οι στιγμές χαλάρωσης… τελείωσαν άμεσα, καθώς ο Φάνης Κουντουδιός θέλει την ομάδα απόλυτα συγκεντρωμένη για το ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στις 17:30 (Ζωντανή μετάδοση από το KOE TV).

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA