Σε Live Streaming το Euro Cup – Σιγή ιχθύος για την τιμωρία της Τεργέστης!

by Aquafeed 24

Όλη την εβδομάδα αναμέναμε την προαναγγελία των αγώνων του Euro Cup, στο οποίο συμμετέχουν τρεις ελληνικές ομάδες, η Βουλιαγμένη, ο Απόλλων Σμύρνης και ο Πανιώνιος και δεν συμμετέχει ο Υδραϊκός ο οποίος αποκλείστηκε από τη LEN μετά τη μη παρουσία του στον προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, περίπτωση ίδια με της τουρκικής ΕΝΚΑ.

Η ελληνική ομάδα και η τουρκική τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό από τις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πρόστιμο 7.500 ευρώ έκαστη, καθώς ενημέρωσαν ότι δεν δύνανται να αγωνιστούν μετά την κλήρωση του προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Τι και αν ο Υδραϊκός είχε πρόβλημα με τα εισιτήρια και η ΕΝΚΑ πολλά κρούσματα COVID-19; Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία εξάντλησε την αυστηρότητά της στην πιο ιδιαίτερη αγωνιστική σεζόν που έχει υπάρξει.

Το Euro Cup λοιπόν ξεκινάει την Παρασκευή και πρέπει να σημειωθεί ότι απέσυρε τη συμμετοχή της ΜΕΤΑ την κλήρωση η ιταλική ομάδα της Τεργέστης εξαιτίας κρουσμάτων COVID-19 το προηγούμενο διάστημα, κατά το οποίο αθλητές έχασαν προπονήσεις επομένως δεν θα ήταν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Επομένως, οι άνθρωποι της Τεργέστης αποφάσισαν να μη ρισκάρουν την υγεία των παικτών τους, αλλά δεν είχαν ενεργά κρούσματα COVID-19, απλώς αυτά είχαν σημειωθεί το προηγούμενο διάστημα και κράτησαν εκτός νερού για αρκετές μέρες τους παίκτες της.

Για την επιλογή της Τεργέστης να μην αγωνιστεί στο Euro Cup, η LEN που πρόεδρος της είναι ο Ιταλός, Πάολο Μπαρέλι (Πρόεδρος και της ιταλικής ομοσπονδίας), αποφάσισε να μην εκδώσει αντίστοιχη ανακοίνωση με εκείνη που είχε βγάλει δεικτικά για Υδραϊκό και ΕΝΚΑ, επομένως δεν γνωρίζουμε εάν η Τεργέστη θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο (Αυτή εικάζεται ό,τι είναι η μοναδική ποινή) ή με κάποιον άλλον τρόπο.

Στα σημαντικά, η LEN, ανακοίνωσε Live Streaming σε ορισμένες πόλεις που θα διεξαχθούν παιχνίδια και μεταξύ αυτών επιφυλάσσεται να μεταδώσει τους αγώνες του ΝΟΒ στη Γαλλία, του Πανιωνίου στην Καταλονία και του Απόλλωνα στην Ουγγαρία.

Δείτε εδώ τις επιλογές για το Live Streaming!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA