Σε λειτουργία ο κεντρικός πίνακας του Ποσειδωνίου στη Θεσσαλονίκη!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Πολύ σημαντικά νέα για το ελληνικό πόλο αλλά και για το κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης το οποίο μετά από κάποια χρόνια αναβαθμίζεται και μάλιστα σε ένα πολύ νευραλγικό σημείο.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των ΕΑΚΘ και της ΠΕΚΔΜ (τμήμα υδατοσφαίρισης και τεχνικοί) κατέστη δυνατό να λειτουργήσει ο κεντρικός πίνακας του Ποσειδωνίου επ’ ωφελεία της υδατοσφαίρισης.

Η αρχή έγινε τον περασμένο Ιούλιο με την τελική φάση των Εφήβων όπου το σύστημα λειτούργησε σε αρχική μορφή παρέχοντας γενικές πληροφορίες (logo και ονόματα ομάδων, σκόρ, time out).
Από τότε και στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε έγινε προσπάθεια να λειτουργήσει σε πλήρη μορφή με το γενικό χρόνο και τα monitor των 30’’ σε συνεργασία.

Η δυσκολία του εγχειρήματος έγκειται στο γεγονός ότι δεν υπήρχε πρότερη εμπειρία, το σύστημα στήθηκε με πληθώρα υποσυστημάτων από το εμπόριο προκειμένου το κόστος να κρατηθεί πολύ χαμηλό.
Φυσικά πίσω από την όλη προσπάθεια υπάρχουν άνθρωποι χωρίς τη συνδρομή τους τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.

Το σύστημα θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες για την Α’ φάση του Eurocup που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη το προσεχές τετραήμερο με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ, και εν συνέχεια σε όλες της εγχώριες διοργανώσεις που συμμετέχουν ομάδες της πόλης.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA