Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Γιώργος Καλαϊτζής, με τον νεαρό περιφερειακό να κάνει το come back στον Πανιώνιο!

Μη γελιόμαστε, όλες οι ομάδες κάνουν κινήσεις, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε όλες τις συμφωνίες ή ακόμη και τις συζητήσεις από πολύ νωρίς, ωστόσο σύλλογοι και αθλητές δεν δίνουν πάντα το ελεύθερο για να γνωστοποιηθούν, είτε γιατί το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, είτε διότι υπάρχουν οφειλές. Και αυτό το σεβόμαστε πάντα.

Όσον αφορά τον Καλαϊτζή, ήταν γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και απ’όλες τις προτάσεις που δέχθηκε αυτή του «Ιστορικού» φαίνεται να τον προσέλκυσε περισσότερο, με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα.

Αρκετοί παίκτες που στήριξαν τον Πανιώνιο την περυσινή χρονιά δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα του Κώστα Δήμου, με τον Καλαϊτζή να είναι η πρώτη ουσιαστικά ενίσχυση και μάλιστα σημαντική, καθώς είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει πολλά στην περιφέρεια του Πανιωνίου την επόμενη σεζόν.

Μια εξαιρετική μεταγραφή για τον Πανιώνιο, που έκανε ότι μπορεί για να επιστρέψει ένας παίκτης που ως παιδί έκανε τα πρώτα του βήματα στη Νέα Σμύρνη μετά τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας. Η τελευταία φορά που ο Καλαϊτζής φόρεσε το «κυανέρυθρο» σκουφάκι ήταν το 2017-2018.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη χρονιά που ο Καλαϊτζής υπέγραψε ως ελεύθερος, αφού πήρε στα χέρια του το δελτίο του από τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης.

Facebook Comments