Σάρωσαν στο τεχνικό ντουέτο οι Πλατανιώτη – Μαλκογεώργου!

by Aquafeed 24

Οι Ευαγγελία Πλατανιώτη / Σοφία Μαλκογεώργου του ΑΝΟ Γλυφάδας κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Τεχνικό Ντουέτο, με εντυπωσιακή εμφάνιση και 248,1041 βαθμούς, στην πρεμιέρα του Εθνικού Πρωταθλήματος Open Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, την Παρασκευή (5/5) στο κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης.

Το ασημένιο μετάλλιο πήραν οι Ζωή Καράγγελου / Ελένη Φράγγου του ΝΟΒΑ με 226,3750 β. και το χάλκινο οι Μαρία Αλζιγκούζη / Ιφιγένεια Κρομμυδάκη του ΝΟ Βουλιαγμένης με 214,0541 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Τεχνικό Ντουέτο ΕΔΩ.

Η πρώτη μέρα των αγώνων, όμως, είχε άλλο ένα χρυσό για τον ΑΝΟ Γλυφάδας, τα κορίτσια του οποίου αναδείχθηκαν πρωταγωνίστριες και συγκεκριμένα στο Τεχνικό Ομαδικό με τις Βενιέρη, Δεληγιάννη, Καμαρινοπούλου, Καραντζόγλου, Καριώρη, Κοντού, Μαλκογεώργου, Παπαδάκη που βαθμολογήθηκαν με 258,3270, με μεγάλη διαφορά από τις δεύτερες.

Το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο ΝΟΒΑ με 225,0917 βαθμούς και το χάλκινο οι Υάδες με 223,0917.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, μαζί με όλες τις συνθέσεις, στο Τεχνικό Ομαδικό ΕΔΩ.

Στο Μικτό Τεχνικό Ντουέτο πρώτευσε ο ΝΟΒΑ με τους Κοκουσέλη /Σίρινα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Απονομές έκαναν ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ Στέφανος Αυγουλέας και η Ειδική Γραμματέας της Ομοσπονδίας και υπεύθυνη έφορος του αθλήματος Δέσποινα Καράμπελα.

Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο Σάββατο (6/5) και ολοκληρώνονται την Κυριακή (7/5). Αναλυτικά το πρόγραμμα και όλες οι λεπτομέρειες για τη διοργάνωση ΕΔΩ.

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA