Η παρουσία του Σάντρο Καμπάνια στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» την Τρίτη προσέλκυσε τα βλέμματα όλων, με τον σπουδαίο Ιταλό προπονητή να νιώθει ιδιαίτερα άνετα, ενώ όπως δήλωσε πάντοτε όταν βρίσκεται στη χώρα μας είναι σαν το… σπίτι του!

Οι Ιταλοί έχουν ένα πολύ μεγάλο επιτελείο και μόνον για τη δημοσιογραφική δουλειά της ομοσπονδίας έστειλαν τρεις ρεπόρτερ, στους οποίους ο Καμπάνια ήρθε εκείνος, όταν ολοκληρώθηκε ο αγώνας για να μιλήσει και δεν πήγαν εκείνοι σε αυτόν.

Πριν την αναμέτρηση, ο Ιταλός τεχνικός συνομίλησε για ώρα με τον Θοδωρή Βλάχο και έπειτα με τον Δημήτρη Κραβαρίτη, ενώ λίγα λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού συζήτησε με τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Νέων ανδρών, Τεό Λοράντο.

Σε δηλώσεις του, ο Καμπάνια, έδειξε πίστη στην ελληνική ομάδα, ότι θα καταφέρει να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες:

«Και οι δύο ομάδες δεν τα πήγαν καλά στην επίθεση. Εμείς παίξαμε ικανοποιητικά στην άμυνα. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, αν αναλογιστεί κανείς ότι βρισκόμαστε στην αρχή της χρονιάς. Έγιναν αρκετά λάθη στην επίθεση. Η ομάδα μου πιστεύω ότι ημέρα με την ημέρα θα βελτιώνεται για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, αρχικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και στη συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων».

Όταν ο Σάντρο Καμπάνια ερωτήθηκε για τις τύχες της ελληνικής ομάδας στις δύο αυτές διοργανώσεις, τόνισε:

«Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει. Έχει μια υπέροχη ομάδα, που μου αρέσει πολύ. Σπουδαίοι πολίστες. Σήμερα δεν πήγαν καλά στην επίθεση, αλλά έχουν τις δυνατότητες να βελτιωθούν στη συνέχεια».

Όταν ο Σάντρο Καμπάνια ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του ερχόμενος για μια ακόμη φορά στην Ελλάδα, κατέληξε:

«Νιώθω σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου όταν έρχομαι στην Ελλάδα».

Facebook Comments