Λίγο μεράκι, πολλή αγάπη, λίγο μεράκι, πολλή αγάπη. Θα μπορούσαμε να το γράφουμε αμέτρητες φορές συνεχόμενες. Όχι επειδή θα κολλούσε η… βελόνα στο πικάπ μας, αλλά επειδή αυτά είναι τα δύο συστατικά στοιχεία που χρειάζεται ο κόσμος για να γίνει καλύτερος. Και από ό,τι είδαμε και μάθαμε οι άνθρωποι του Ηρακλείου της Κρήτης που συνέβαλαν στη διεξαγωγή του Σαμαρτζίδης Καπ, ενστερνίζονται πλήρως τις παραπάνω αξίες.

Βλέπετε… δεν είναι όλα όσα τόσο απλά, τόσο εύκολα. Αυτό που έκαναν όλοι οι φορείς για να πετύχουν το αποτέλεσμα του φετινού τουρνουά είναι κάτι ξεχωριστό. Ο ερασιτέχνης ΟΦΗ επίσης από τη μεριά του έδειξε πως πρέπει να φερόμαστε στις εθνικές μας ομάδες. Στη δεξίωση που έγινε στο μαγαζί Δεσποτικό στις Μαλάδες, αν κάποιος παρακολουθήσει το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα με το κλίμα και τις δηλώσεις, θα καταλάβει πολλά. Αρχικά ο Θοδωρής Βλάχος και ο Άγγελος Βλαχόπουλος έδειξαν ειλικρινή ευχαρίστηση και εκτίμηση για όλα όσα οργανώθηκαν για εκείνους, για το γεγονός ότι δεν τους έλειψε τίποτα. Σε ένα τραπέζι σχεδόν… οικογενειακό ακούσαμε πολλές από τις σημαντικές πτυχές του τουρνουά αυτού.

Από την άλλη, το Σαμαρτζίδης ήταν μία διαφήμιση του αθλήματος στο νησί, το οποίο τόσο αγαπάει τον αθλητισμό και έχει αναδείξει τόσους σπουδαίους αθλητές ανά τα χρόνια. Μικροί φίλοι του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά του Χάλκινους Παγκόσμιους Πρωταθλητές, να τους γνωρίσουν, να μάθουν από αυτούς. Φυσικά όμως όχι μόνο αυτό, αφού τα παιδιά που μπορεί να μην γνωρίζουν το άθλημα, το Σαμαρτζίδης Καπ είναι μία καλή ευκαιρία να το αγαπήσουν.

Το σίγουρο είναι, ότι αποδείχθηκε για άλλη μία φορά πως ο αθλητισμός δεν υπάρχει μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα και ότι ζει και βασιλεύει στην περιφέρεια, η οποία μάλιστα μπορεί να αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα για όλους. Είκοσι ολόκληρα χρόνια μετά, η συγκεκριμένη διοργάνωση επέστρεψε στο Ηράκλειο και όλοι οι άνθρωποι που δούλεψαν για αυτό, απέδειξαν πως καλώς έγινε η επιλογή της πόλης.

Αυτά τα λίγα ήταν από εμάς, τώρα σειρά έχει ο άνθρωπος που συμμετέχει σε τόσες και τόσες πρωτοβουλίες με τον ΟΦΗ και δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή, ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου, Κώστας Φιτσανάκης. Η περιγραφή για τα όσα μοιράστηκε μέσω του Αquafeed24 περισσεύει.

Το υπέροχο μήνυμα του Κώστα Φιτσανάκη μέσω του #AQF24:

Λοιπόν, δεν ήταν μόνο το Σαμαρτζίδης Cup… ήταν όλη η εβδομάδα πολύ σημαντική για εμάς! Η Eθνική μας ομάδα ήταν από τη Δευτέρα μαζί με την εθνική Ολλανδίας για μια κοινή προετοιμασία. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά μας να γνωρίσουν από κοντά τα είδωλα τους, να φωτογραφηθούν και να αποκτήσουν παραστάσεις από πόλο υψηλού επιπέδου. Πράγμα που μόνο όσοι ζουν στην περιφέρεια αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι!

Όλη η εβδομάδα κύλησε πολύ ωραία και ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους μας! Για μένα και όσους εργαστήκαμε γύρω από αυτό, ειδικά το προπονητικό τιμ, τη διοίκηση του ΟΦΗ, τα παιδιά, το ΕΑΚΗ και φυσικά την κ. Μαρίνη που 24 ώρες το 24ωρο ήμασταν αφιερωμένοι σε αυτήν την εκδήλωση. Ήταν ένα προσωπικό -ομαδικό στοίχημα γιατί θέλαμε να αποδείξουμε ότι το Ηράκλειο μπορεί να αποτελέσει προορισμό για ανάλογες δραστηριότητες!

Το Σαμαρτζίδης Καπ είναι κάτι το οποίο ξεκίνησε να δουλεύεται μήνες τώρα και όχι μέρες Προπονητές, παιδιά, γονείς και φορείς έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια να μη λείψει τίποτα στις ομάδες και να τους δώσουμε την ευκολία να προετοιμαστούν όσο μπορούν καλύτερα.
Τα σχόλια που αποκομίσαμε ευτυχώς ήταν θετικά και μας χαροποιεί γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να ξαναζητήσουμε κάτι ανάλογο!

Ήταν μια πολύ όμορφη εβδομάδα… Το κολυμβητήριο σχεδόν άλλαξε μορφή, πήρε ζωή και ο κόσμος πραγματικά αγκάλιασε αυτό το event με την παρουσία και υποστήριξη του! Το ηρακλειώτικο κοινό αποδείχθηκε πεινασμένο για πόλο υψηλού επιπέδου, πράγμα που στον ΟΦΗ μας γεμίζει χαρά αλλά και ευθύνη να μπούμε μπροστά, να πάρουμε πρωτοβουλία και να διοργανώσουμε και άλλα πράγματα! Όρεξη και ιδέες υπάρχουν!
Πρέπει να ευχαριστήσουμε πολλούς. αλλά είναι πραγματικά πολλοί και έχουν ήδη αναφερθεί… Θα ευχαριστήσω σίγουρα την ΚΟΕ γιατί μας έδωσε την ευκαιρία να… ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που τώρα ευχαριστούμε!

Και τέλος τα παιδιά της εθνικής ομάδας και το σταφ, που όλη την εβδομάδα έδειξαν την ποιότητα που έχουν σαν άνθρωποι και σαν αθλητές κάνοντας την προσπάθεια μας να μην βγαίνει με κόπο αλλά με πραγματική ανιδιοτέλεια προς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα! Τη δική μας επίσημη αγαπημένη!

Το βίντεο από το τραπέζι στην Εθνική Ομάδα:

Facebook Comments