Εκφωνητής στην Ιταλία προσέβαλε εν ώρα αγώνα την Σοφία Τζουστίνι!

by Θαλής Νταλακογεώργος

Στο πλαίσιο της δέυτερης αγωνιστικής του Ιταλικού Πρωταθλήματος, η Ρόμα υποδέχθηκε τη Ραπάλο της Ρομπέρτα Μπιανκόνι, πρώην αθλήτριας του Ολυμπιακού. Η ομάδα της πρωτεύουσας κατήγγειλε ότι η περιφερειακός της ομάδας Σοφία Τζουστίνι έπεσε θύμα προσβλητικής συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα.

Συγκεκριμένα, τα σχόλια που δέχθηκε και έφεραν την αντίδραση των Κυπελλούχων Ιταλίας αφορούσαν τη συμπεριφορά που επέδειξε ο εκφωνητής σχετικά με τη χρήση της μάσκας για την προστασία του ρινικού διαφράγματος και τον τρόπο που πανηγύρισε τα γκολ. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η προστατευτική μάσκα είναι εξουσιοδοτημένη από την Ομοσπονδία. Η Ρόμα εκφράζει με αυτή την ανακοίνωση την οργή της για τη στάση του εκφωνητή και την αλληλεγγύη προς το μέλος της ομάδας.

Σε επικοινωνία που είχε το #AQF24 με την Ιταλίδα διεθνή, αυτή τόνισε ότι η συμπεριφορά του εκφωνητή ήταν απαράδεκτη και προσβλητική προς το πρόσωπό της. Η ίδια έκανε λόγο για ανάγκη σεβασμού προς τους αθλητές την ώρα που υπάρχει ένα κύμα υποστήριξης προς την ίδια από τις συναθλήτριές της.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA