Σαλάχας: «Δύο πρόσωπα, δύο συναισθήματα»

by Aquafeed 24

Το κακό ξεκίνημα του ΑΝΟΓ κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς στοίχισε πολύ στην ομάδα του Ορέστη Σαλάχα την Παρασκευή, στην πρεμιέρα της Β’ φάσης της Α1 γυναικών, όπου η Γλυφάδα γνώρισε την ήττα με 14-11 στο «Π. Καπαγέρωφ».

Ο νεαρός τεχνικός μίλησε στο Aquafeed24.com για την αναμέτρηση και τα δύο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του στο παιχνίδι, όταν μετά το κακό πρώτο ημίχρονο αντέδρασε και έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση.

Οι δηλώσεις του Ορέστη Σαλάχα

«Όπως δείξαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα, έτσι και εγώ έχω δύο διαφορετικά συναισθήματα να εκφράσω για τον αγώνα. Αυτό της απογοήτευσης (κυρίως με τον εαυτό μου και τις λάθος αποφάσεις που πήρα για το παιχνίδι και όχι για τις παίκτριες μου) και αυτό της χαράς και της ικανοποίησης που τα κορίτσια δείξανε από ένα σημείο και μετά ενέργεια, πάθος και θέληση για τη νίκη.

Θεωρώ ότι μπήκαμε με αρκετό άγχος στο παιχνίδι. Αυτό φάνηκε από τις πολλές λανθασμένες αποφάσεις που πήραμε είτε σε άμυνα είστε σε επίθεση. Όσο περνούσε η ώρα δείξαμε ποιοι πραγματικά είμαστε γι’αυτό κιόλας καταφέραμε να μειώσουμε το σκορ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και για κάτι παραπάνω αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Όλα αυτά είναι μαθήματα για να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο είχανε ένα βαθμό δυσκολίας. Στα περισσότερα βρεθήκαμε να χάνουμε και ύστερα αντιδρούσαμε και παίρναμε τα παιχνίδια στο τέλος. Το ίδιο πήγε να γίνει και τώρα αλλά ο Εθνικός δεν το επέτρεψε. Ουσιαστικός στόχος για εμένα είναι να καταφέρουμε να πάμε στο Final 4 του πρωταθλήματος όπως καταφέραμε και πήγαμε και στο κύπελλο, που περάσαμε μέσα από μια δύσκολη έδρα με αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA