Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, με τον προπονητή της ομάδας, Στέλιο Πρωτονοτάριο, να μιλά στο #AQF24 αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης και φυσικά, αφού είχε προηγηθεί η νίκη του ΝΟΒ επί του ΑΝΟ Γλυφάδας στον μικρό τελικό.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ: ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΠΑΛΕΨΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ Ο ΑΝΟΓ!

Οι δηλώσεις του Στέλιου Πρωτονοτάριου στο #Aquafeed24: 

«Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες, αθλητές, προπονητές, εφόρους και παράγοντες. Ήταν μια αρκετά μεγάλη χρόνια, με πολλούς αγώνες. Φέτος, εγκαινιάστηκε το Final-12. Ένας νέος τρόπος διεξαγωγής της τελικής φάσης, που δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερες ομάδες να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για ένα μετάλλιο, εντάσσοντας την προημιτελική φάση στο πρόγραμμα των αγώνων. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μεγαλύτερες βλέψεις, αλλά στον αθλητισμό δεν έρχονται όλα πάντα όπως τα θέλουμε.

Μετά την ήττα μας στον ημιτελικό, θέλαμε να κλείσουμε θετικά την χρόνια, παίζοντας ένα καλό αγώνα και τα καταφέραμε. Παρότι ένα κακό παιχνίδι μας έβγαλε από τον τελικό και μας στέρησε την πιθανότητα να κατακτήσουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα για τις υποδομές του Ν.Ο.Βουλιαγμένης, το γεγονός ότι παραμένουμε στη διεκδίκηση μεταλλίων σχεδόν σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα σε αγόρια και κορίτσια, πιστοποιεί την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες μας».