ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΡΩΜΗ

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ξεκινά αύριο για την καλλιτεχνική κολύμβηση στο διαμορφωμένο στάδιο με το ελεύθερο πρόγραμμα του ατομικού και το τεχνικό πρόγραμμα του ομαδικού.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα κάνει την αρχή στον πρωινό προκριματικό του ατομικού και εκτός απροόπτου δε θα δυσκολευτεί να πάρει την πρόκριση μιιας και θεωρείται ένα από τα φαβορί για το βάθρο.

Ο πρώτος τελικός με ελληνική παρουσία όμως θα είναι αυτός του τεχνικού προγράμματος του ομαδικού στις 16:00 ώρα Ελλάδας. Εκεί οι Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Ελένη Φραγκάκη, Σοφία Μαλκογεώργου και Ανδριάνα Μισίκεβιτς θα δώσουν τη δική τους παράσταση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τις πετύχαμε εντός του Foro Italico αφού είχαν τελειώσει την πρόβα τζενεράλε και δήλωσαν πανέτοιμες για την ώρα του αγώνα: «Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για το πρωτάθλημα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δε θέλουμε να πούμε στόχο ως προς τη θέση, αλλά είμαστε έτοιμες για το καλύτερο δυνατό», ενώ για το χώρο διεξαγωγής του τελικού, την προσωρινή πισίνα εντός του σταδίου τένις Nicola Pietrangeli, πρόσθεσαν: «Είναι σίγουρα ωραίος ο χώρος αλλά μας φάνηκε λίγο σκοτεινός είναι η αλήθεια, ίσως στη συνέχεια με τον κατάλληλο φωτισμό να αλλάξει τελείως εικόνα». Μείνετε συντονισμένοι στο Aquafeed24 και για τις αποκλειστικές δηλώσεις της προπονήτριάς τους, Αναστασίας Γκούτσεβα, ενόψει του πρώτου τελικού της καλλιτεχνικής.

Facebook Comments