ΟΝΕΙΡΙΚΟΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ! 21.75, Χάλκινο μετάλλιο και εξαιρετική εμφάνιση για τον Έλληνα Πρωταθλητή! Τήρησε τον… λόγο του, κολύμπησε ταχύτερα από τον ημιτελικό και ανεβαίνει επάξια στο Ευρωπαϊκό βάθρο για το 2022 μετά την 8η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Το είπε και το… έκανε ο Δευτεραθλητής κόσμου του 2019 και δεν είχαμε κανέναν λόγο να μην τον πιστέψουμε. Ο Κριστιάν Γκολομέεβ δήλωνε εδώ και καιρό ότι μεγάλος στόχος της σεζόν είναι το Ευρωπαϊκό – δεδομένης της προετοιμασίας – και ο ίδιος ένιωσε «καλά» το κολύμπι στον ημιτελικό παρόλο που η πρωτιά πήγε και πάλι στον Μπέντζαμιν Πράουντ. Με καλή έξοδο από τον δελφινισμό και δυνατό πρώτο 25άρι, ο 29χρονος Πρωταθλητής ανεβαίνει και πάλι στο βάθρο μετά τους πρόσφατους Μεσογειακούς – όπου κατέκτησε το Χρυσό στα 50μ ελεύθερο.

Μετά το Ασημένιο στην Γλασκώβη το 2018 και το Χάλκινο στην Βουδαπέστη το 2021 έρχεται να προστεθεί στο μεγάλο παλμαρέ του, το Χάλκινο μετάλλιο από την Ρώμη – 2022 και μαζί το στίγμα του στο παγκόσμιο στερέωμα της κλασικής κολύμβησης – παραμένοντας στους κορυφαίους κολυμβητές διεθνώς, στο ταχύτερο αγώνισμα του υγρού στίβου!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ

PHOTO CREDITS: GIOVANNI ZENONI – PENTAPHOTO