Η εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ κατέκτησε το τουρνουά το οποίο διοργανώθηκε από τη ΝΕ Πατρών στην μνήμη του Κωνσταντίνου Αντίοχου στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πέπανος».

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στον τελικό του Παναθηναϊκού με 12-11. Στη συνέχεια ο γενικός αρχηγός της ΝΕΠ, Θεόδωρος Κανελλόπουλος σε βαρύ συγκινησιακό κλίμα δήλωσε :«Ακόμη δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το ότι χάσαμε ένα δικό μας παιδί. Ο Κωνσταντίνος ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που έκανε στην πισίνα αυτό που αγαπούσε. Ο υγρός στίβος δεν θα τον ξεχάσει ποτέ». Το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η έναρξη των αγώνων, με την παρέλαση των ομάδων και την τιμητική αναφορά στον αδικοχαμένο αθλητή και την οικογένεια του.

 

Για την ιστορία τα αποτελέσματα της ΝΕΠ και του ΝΟΠ είχαν ως εξής:
– ΝΟΠ-ΠΑΟΚ 8-14.
– ΝΕΠ-Παναθηναϊκός 2-19.
– ΝΟΠ-ΝΟ Βουλιαγμένης 11-12.
– ΝΕΠ-Περιστέρι 5-15.
– ΝΟΠ-Πανιώνιος 9-8.
– ΝΕΠ-Π. Φάληρο 8-11.
– ΝΟΠ-ΝΕΠ 15-5.
– ΝΕΠ-Πανιώνιος 7-15 (θέσεις 7-8).
– ΝΟΠ-Π. Φάληρο 9-4 (θέσεις 5-6).
Για την ιστορία, το τουρνουά κατέκτησε ο ΠΑΟΚ που νίκησε τον Παναθηναϊκό στον μεγάλο τελικό με 12-11. Στον μικρό τελικό: Περιστέρι-ΝΟ Βουλιαγμένης 6-7.
Η τελική κατάταξη του τουρνουά είχε ως εξής:
1. ΠΑΟΚ
2. Παναθηναϊκός
3. ΝΟ Βουλιαγμένης
4. Γ.Σ. Περιστέρι
5. ΝΟΠ
6. Π. Φάληρο
7. Πανιώνιος
8. ΝΕΠ
Καλύτερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Σπιθολέων Καρατζάς του ΠΑΟΚ και καλύτερος τερματοφύλακας ο Χρήστος Μαυριόπουλος του ΝΟΠ. Τις σχετικές απονομές έκαναν ο πρόεδρος της ΝΕΠ, Μανώλης Τσουραμάνης και ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αντίοχου, Φίλιππος Αντίοχος.
Μετά το πέρας του τουρνουά, η οικογένεια του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Αντίοχου, ευχαρίστησε όλους όσους συνείσφεραν και συνέβαλαν στην διοργάνωση, δηλαδή τη ΝΕΠ αλλά και όλα τα σωματεία που συμμετείχαν, την επιτροπή διοίκησης του ΠΕΑΚ, την περιφέρεια, όσους βοήθησαν με τον κόπο τους να γίνει το τουρνουά, και τέλος φυσικά όσους τίμησαν με την παρουσίας τους τα παιχνίδια.