Ασταμάτητος ο Εθνικός που ανεβαίνει διαρκώς!

by Aquafeed 24

To απόλυτο πέτυχε στο Ηράκλειο ο Εθνικός Πειραιώς, ο οποίος όντας σε εξαιρετική ημέρα επικράτησε 10-5 του Ρεθύμνου και έκανε το 3×3.

Με καλή ψυχολογία και συγκέντρωση στην άμυνα, αλλά και τη Σωτηρέλη στο τέρμα σε υψηλή ετοιμότητα, η ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη έκλεισε όλα τα ατού του Κώστα Φιτσανάκη και έφτασε τους 9 βαθμούς στον όμιλο της Β’ φάσης.

ΝΟ Ρεθύμνου – Εθνικός Πειραιώς 5-10


Το Ρέθυμνο του Κώστα Φιτσανάκη άνοιξε το σκορ με τη Μελίνα Καριπίδου, ωστόσο ο Εθνικός είχε την απάντηση και πέρασε μπροστά αρχικά με 1-3 από τέρματα των Τζελέπη(x2) και Μπίσμπα. Στη συνέχεια το Ρέθυμνο μείωσε σε 2-3 με την Αθηνά Κολτσίδα, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το 1ο οκτάλεπτο.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο πρώτη μίλησε η Άλκηστη Μπενέκου, η οποία έγραψε το 2-4 για την ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη, όμως η Κολτσίδα και πάλι μείωσε σε 3-4. Το 3-5 προήλθε από το χέρι της Σήλιας Λογοθέτη εν συνεχεία.

Στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου η Καναδή Κέλλι ΜακΚί έκανε το 3-6 για τον Εθνικό, ο οποίος για πρώτη φορά πήρε προβάδισμα +3 γκολ στην αναμέτρηση. Οι γηπεδούχες μείωσαν έπειτα με την Ηρώ Καριπίδου για το 4-6, ωστόσο η Έφη Κατσιμπρή ήταν αυτή που επανέφερε τη διαφορά στο +3 για το 4-7.

Η τέταρτη περίοδος ξεκίνησε με γκολ υπέρ του Εθνικού ο οποίος είχε την ψυχολογία με το μέρος του καθώς ήταν μπροστά 4-8, ενώ η ΜακΚί ήταν εκείνη που σκόραρε για το 4-9 και σφράγισε το διπλό των «κυανόλευκων». Στα τελευταία λεπτά η Άλκηστη Μπενέκου σημείωσε το 5-10, ενώ είχε μειώσει η Έλενα Φαρμάκη λίγο νωρίτερα.

Οκτάλεπτα: 2-3, 1-2, 1-2, 1-3.

Διακύμανση: 

1-0: Καριπίδου Μ., 1-1: Τζελέπη, 1-2: Τζελέπη, 1-3: Μπίσμπα, 2-3: Κολτσίδα, 2-4: Μπενέκου, 3-4: Κολτσίδα, 3-5: Λογοθέτη, 3-6: ΜακΚί, 4-6: Καριπίδου Η., 4-7: Κατσιμπρή, 4-8: Αυτογκόλ, 4-9: ΜακΚί, 5-9: Φαρμάκη Ε, 5-10: Μπενέκου.

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Μαλλιαρού, Καριπίδου Μ., Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Κολτσίδα, Στρατηδάκη, Παναγιωτάκη, Φαρμάκη Ε., Φραγγελάκη, Σολανάκη, Καριπίδου Η.

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λούδη, Λιαπάκη, Τζελέπη, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη, Πέττα, ΜακΚι, Μπάξτερ, Νιαρχάκου, Κατσιμπρή, Μπενέκου, Τζούρκα

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Χατζηαναστασίου

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA