Πτήση διαρκείας για Περιστέρι – Γερακούδη

by Aquafeed 24

Για πέμπτο χρόνο στο Περιστέρι ο Νίκος Γερακούδης. Ο περιφερειακός των «κυανοκιτρίνων» συμφώνησε με τη διοίκηση, ανανέωσε τη συνεργασία του και θα είναι ένα από τα όπλα στη διάθεση του Κώστα Λούδη τη νέα σεζόν, όπου ο ΓΣΠ θα συμμετάσχει σε τρεις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη).

«Είμαι αρκετά χρόνια στο Περιστέρι, είμαι χαρούμενος που ανανέωσα την συνεργασία μου, ο Σύλλογος είναι οικογένειά μου και θέλω να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Αυτός είναι και ο λόγος που έμεινα στην ομάδα, βλέπω ότι δυναμώνουμε αρκετά και έχουμε υψηλούς στόχους», δήλωσε ο Νίκος Γερακούδης μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με το Περιστέρι.

«Βάζουμε τα κεφάλια κάτω και με σκληρή δουλειά θα πάμε στη νέα σεζόν, προκειμένου να εμφανιστούμε πιο δυνατοί και να είμαστε ανταγωνιστικοί και γεμάτοι επιτυχίες», πρόσθεσε ο περιφερειακός του ΓΣΠ.

Όσο για τους στόχους της νέας χρονιάς, τόνισε: «Για τη νέα χρονιά ο στόχος είναι να είμαστε ξανά στα πλέι οφ και να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στο πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο να παλέψουμε διεκδικώντας μια θέση στο Final-4 και στην Ευρώπη να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, επιτυγχάνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA